Családdal két keréken: májusban irány a Balaton!

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/25
Ha együtt tekerhet a család, az mindig nagy élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Ha együtt tekerhet a család, az mindig nagy élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt – főleg, ha a helyszín a Balaton. A legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja a Balaton-parti közös bringázásnak, ha egy szervezett kerékpáros túrán vesz részt a család, hiszen ilyenkor a biztonságról és a frissítésről is a szervezők gondoskodnak. A résztvevőknek pedig nincs más dolguk, mint tekerni, és élvezni a közös testmozgást és a csodás környezetet.

 

Ak-r-gy-is.jpg
Ak-r-gy-is.jpg

 

Remek időpont egy közös tavaszi bringás élményre a május eleji hosszú hétvége, hiszen május 1-3. között számos lehetőség nyílik az aktív pihenésre. A Balaton és a kerékpározás szerelmeseit például a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton várja május 2-án, a balatonföldvári vitorláskikötőben, kifejezetten családbarát kerékpártúrákkal. Ezen a napon összesen öt távon szerveznek túrákat balatonföldvári indulással, melyek közül a Balaton_6 és a Balaton_32 túrák a kisgyermekes szülőknek és az apróságoknak tökéletes alkalom egy önfeledt tekerésre. A Balaton_6, ahogy neve is mutatja, 6 kilométeren vezeti körbe a legkisebbeket Balatonföldvár utcáin, míg a Balaton_32 egy 16 kilométeres oda-vissza túra. Félúton egy hosszabb pihenő, frissítő és meglepetés programok után tekernek vissza a csapat a kikötőbe. Ezt a túrát már 8-10 éves kortól ajánlják a szervezők.

Ha valaki a családi távoknál nagyobb kihívásra vágyna, edzettségtől függően akár 12 évesnél idősebb gyerekekkel is nekivághat a Balaton_86 túrának. Ez a táv a Balaton keleti medencéjét kerüli meg, szintén balatonföldvári indulással, szántódi kompozással, majd Tihanytól egy nagy jobb kanyarral. Óriási élmény!

 

A túrák indulási információi
2015. május 2. szombat, Balatonföldvár, Kikötő
• 10:00 Balaton_86
• 11:00 Balaton_32
• 15:00 Balaton_6

A Balaton_6 túra mindenkinek ingyenes, valamint a 18 év alatti túrázók minden túrán díjtalanul részt vehetnek. A Balaton_32 nevezési díja 18 év fölött 1000 forint, a Balaton_86 túráé pedig 3500 forint, április 22-ig.

 

Balaton_32.jpg
Balaton_32.jpg

 

Üljön az egész család nyeregbe, és irány a Balaton május 2-án!
További információk és nevezés
www.tourdebalaton.hu