CriticalMass techniaki infók Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/09/22
Pontosan 18:30-kor a Hősök terén van az első helyszín bringaemeléssel. Pontosan 20 órakor a második a Moszkva téren bringaemeléssel. Jöhetsz bármelyikre, vagy mindkettőre.
Hirdetés

KÖZTÜK NINCSEN LEZÁRT, KIJELÖLT ÚTVONAL! Az autómentes nap miatt végig lezárt Andrássy úton kívül FORGALOMBAN kell közlekedned, a KRESZ szerint.

 

A  két legkézenfekvőbb útvonalon minden nagyobb kereszteződésben állnak rendezőink, és forgalomirányító rendőrök is. Az Oktogontól a körúton végig, és az Andrássy, Lánchíd, Attila vonalon. De ez sem kötelező útvonal, bármerre megtervezheted az utad.

Állj meg a pirosnál! Ne tartsd fel a BKV-t! Most ne tekerj 4/6-os villamos sínein! A járda és a zebra a gyalogosoké! Inkább egy mellékutca mint a járda! Légy megértő és türelmes az ideges sofőrökkel is! Figyelj a rendezőinkre! Ha tudsz, állj be segíteni nekik! Legyen lámpád!

 

A Moszkván csak a járdákon gyűlünk. A villamossínen ne állj le.

 

Más: Jöhetsz csapatban a Hősök terére is: Bulizhatsz utána csapatban: itt. Minden tudnivaló a részletekről: Maradt 2000 CM matrica, a Moszkván szétosztjuk.  tovább »
Hirdetés