Cateye Padrone Smart+ Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/07/12
Eljött az okos kerékpáros komputerek kora

A Cateye Padrone Smart+ az okostelefonod és a Cateye Cycling App közreműködésével kihozza a maximumot a kerékpározásodból. Az opcionálisan beszerezhető sebesség- és pedálfordulat szenzorral egy önmagában is működő vezeték nélküli kerékpáros komputer szettet kapsz, ízlés szerint variálható kijelzőbeállításokkal, vagy kihasználhatod az okos funkciókat, külső szenzorok nélkül.

 

cateye-padrone-smart-plusz.jpg
cateye-padrone-smart-plusz.jpg

 

Szenzor VS Okostelefon

A Padrone Smart+ két különböző üzemmódban (Mirror és Sensor Direct) képes működni. Mirror üzemmódban a komputer Bluetooth adatátvitellel kapcsolódik az okostelefonodhoz, ami a zsebedben, vagy a táskásban időjárástól és egyéb külső behatásoktól biztonságban pihenhet, s közben az akkut is kíméli az aktív kijelzőhasználattól.

A Padrone Smart+ pedig mindeközben a telefonod GPS-e által szolgáltatott adatok alapján mutatja a menetinfókat, jelzi, ha hívásod van, ha kapsz egy szöveges üzenetet, vagy e-mailt.

 

Cateye-Padrone-Smart-Plus-2-.JPG
Cateye-Padrone-Smart-Plus-2-.JPG

 

Sensor Direct módban a Padrone Smart+ egy hagyományos, nagy tudású, vezeték nélküli kerékpáros komputer előnyeit nyújtja. Ebben az üzemmódban nincs szükség okostelefonra sem, a komputer közvetlenül kommmunikál a pedálfordulat- és sebesség szenzorral (vagy Bluetooth pulzusmérő övvel is akár).

 

Útvonalrögzítés, navigáció, online szinkronizáció

Ha összepárosítottad az okostelefonoddal, a Cateye Cycling App segítségével egyszerűen és gyorsan indíthatsz új útvonalrögzítést. A Padrone Smart+ minden adatot rögzít és a menet végén elmentheted az online térben, szinkronizálhatod Cateye Atlas, Strava, vagy Training Peaks fiókoddal és természetesen megoszthatod a világgal facebookon, vagy twitteren is.

A Cateye Cycling App-on keresztül kedved szerint alakíthatod a komputeren látható adatok elrendezését és a kijelzendő infót is. Az elmentett edzéseket a telefonodon is visszanézheted.

Az okostelefonoddal való együttműködés extrája még az iránypontos navigáció, ami sok esetben segíthet megtalálni a helyes utat.

 

Cateye-Padrone-Smart-Plus-4-.JPG
Cateye-Padrone-Smart-Plus-4-.JPG

 

Hosszú üzemidő

A mai trendekkel szemben a Cateye Padrone Smart+ nem USB-ről tölthető belső akkumulátorból nyeri az energiát, hanem CR2032 laposelemmel működik hónapokon keresztül, így nem vagy hálózati áramforráshoz kötve, elég ha van nálad szükség esetére tartalék elem.

 

A Cateye Padrone Smart+ kerékpáros komputert keresd a