Casco Mini Generation Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/04/01
Professzionális védelem és kényelem a legkisebbeknek is!

A kerékpározáshoz mindig új lendületet ad a tavaszi felmelegedés, a Húsvét pedig remek alkalom arra, hogy a nyuszi meghozza az első kerékpárokat. Az évnek ebben a szakában látványosan megnő a gyerekkerékpárok iránti kereslet és rengeteg gyerek ül ilyenkor életében először kerékpárra. A szép bicikli mellett egy szép, de biztonságos bukósisakról se felejtkezzünk el, ami megvédi szemünk fényét a súlyos sérülésektől. A Casco Mini Generation fejvédők professzionális védelmet nyújtanak, rengeteg, színes és vidám mintázatban kaphatóak és ráadásul egy téli kiegészítővel akár síeléshez, vagy jégkorcsolyázáshoz is használhatók.

 

Casco Mini Generation

Professzionális védelem és kényelem a legkisebbeknek is!

A három részből álló konstrukció a maximális biztonságot szem előtt tartva lett kifejlesztve, így a felnőtteknek szánt modellekhez hasonlóan szintén megnövelt tarkóvédelmi zónával rendelkezik. Különleges pántrendszere tökéletes illeszkedést biztosít, és attól sem kell félnünk, hogy gyermekünk bőrét becsípjük a csattal vagy kidörzsöli a pánt. Biztonságos és szinte kötelező viselet, ha gyermekét gyerekülésbe vagy kerékpáros utánfutóba ülteti. Mindemellett a Mini Generation multifunkcionalitását mutatja, hogy

a kerékpáros használat mellett egy téli fülvédő beszerzése esetén még síelésre is alkalmas.

 

Casco Mini Generation
Casco Mini Generation

 

A Mini-Generation esetében alkalmazott Casco technológiák

Négy évszakos kialakítás

Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.

Tökéletes ergonómia

Minden gyereküléshez és utánfutóhoz igazodó forma. Gyermekünk anélkül szundíthat egyet, hogy elaludná a nyakát.

Megnövelt tarkóvédelmi zóna

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

Patent Strapping pántrendszer

A hárompontos biztonsági zsinór és a felülről párnázott csat könnyű kezelhetőséget és garantáltan becsípődésmentes bekapcsolást biztosít a kicsiknek.

 

Casco Mini Generation
Casco Mini Generation

 

Monocoque in mold plus

Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot.

Disk fit Comfort méretállító rendszer

Az ideális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható.

MyStyle
MyStyle

MyStyle zsinór

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

Síelésre is letesztelve

 

A Casco fejvédőket árusító üzleteket ezen az oldalon találod...

További információ a gyártó honlapján...

 

Casco Mini Generation
Casco Mini Generation

 

Casco Mini Generation
Casco Mini Generation