Bringásokkal telnek meg a bányajáratok! Hír

UnderworlKupa;http://www.underworldkupa.hu
2010/05/10
Május 22-én elrajtol hazánk első föld alatti hegyikerékpáros versenye! A nevezési lista lassan megtelik, de egy-két hely még minden futamban van.
Hirdetés
A Merkapt Maraton Sportközpont területén kijelölésre kerülő kb. 2 km hosszúságú körpálya egyharmada fog a kőbánya alatti több mint 150 éves pincerendszerbe lemenni, így garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodnak az indulók.
Az versenyzőknek nem kell lámpát felszerelniük a bringákra, mert a pincerendszer ki lesz világítva, bár egy-két adrenalinszint-emelő sötét szakasz marad a nyomvonalban. 
 
Limitált indulói létszám: a pincerendszer terhelhetősége miatt futamonként 60 bringás állhat rajhoz, így a PORT.hu Underworld Kupán öt - egyenként 60-80 perces - futamban 300 versenyző vág neki a föld alatti hajszának és küzd a 18 dobogós hely valamelyikéért. A nevezési lista lassan megtelik, de egy-két hely még minden futamban van, így aki nem csak nézőként akarja szemlélni az eseményeket az nevezzen most!
 
Illusztráció
 
A PORT.hu Underworld Kupa házigazdája, a montain bike versenyek állandó szereplője, Bíró Ádám lesz. A pálya vonalán két helyszínnel várják a szervezők a nézőket, szurkolókat: -  Versenyközpont , ahol a rajt/cél/nevezési terület kerül kialakításra, valamint a kiállítói és csapatsátrak is itt kapnak helyet. -  Buli-zóna : a pince be és kijáratánál, ahol a zenét reggeltől-estig DJ. Peregi élőben nyomja!  Bringa-teszt : Az érdeklődők fél tucat Haibike kerékpárt tudnak kipróbálni és tesztelni, köztük az egymillió forintos értéket meghaladó Hai Sleek versenygépet.
Minden induló HIGH5 italport kap ajándékba. A bringával érkezőket Motorex szerviz várja , ahol szerelők nézik át a bringákat és az apróbb javításokat, kenéseket a helyszínen díjmentesen elvégzik. A versenyzőket a Kompava frissíti. A nap végén tombola értékes nyereményekkel! Az indulók között sok más mellett egy Magellan kerékpár kerül kisorsolásra . A PORT.hu Underworld Kupán a nézők is nyernek és valaki két keréken gurul haza, mert a szurkolók között egy Kross bringa talál gazdára, amelyet az eredményhirdetéskor sorsolnak ki.
 
Ne maradj ki: versenyezz vagy szurkolj!
 
Pályabejárás: az érdeklődők a versenyt megelőző hétvégén – 6. Nagy Sportágválasztó keretei között - a főszervező kíséretében megtekinthetik a pincerendszert.
 
Külön ajánlat a versenyzői licenc-szel rendelkező montisok részére: akik kerékpárral részt vesznek a pénteki bejáráson, ingyen indulási jogot szereznek a PORT.hu Underworld Kupára!
 
A május 14 és 15-i bejárás részleteiről a rendezvény honlapján lehet tájékozódni.
További részletek, nevezés, sajtó és fotós akkreditáció, kiállítói regisztráció a www.underworldkupa.hu oldalon.
Hirdetés
Hirdetés