Bringára fel, irány a Tisza-tó! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/05/05
Vége a téli álomnak, vedd elő a kerékpárt a garázsból, és teszteld május 8-án a Tisza-tó körön! Irány Tiszafüred, és a 3. Intersport Tour de Tisza-tó!
Hirdetés
A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb összefüggő vízfelülete, amely szépségével, növény- és állatvilágával bárkit lenyűgöz – érdemes tehát minél jobban megismerni.
Próbáld ki magad ebben a sportágban, kerekezd körbe hazánk egyik legcsodálatosabb tavát a barátokkal, a családdal közösen. A kerékpáros túra keretében megismerheedi a Tisza-tó élővilágát, a hamisítatlan hangulatot az Alföldön, és eközben sportolhatsz is.
 
80708-Tiszato1.jpg
 
A résztvevőket a 66 kilométeres teljes Tisza-tó kerülés, illetve egy 15 kilométeres, Tiszafüred környéki családi túra várja. A 66 kilométer forgalomtól elzárt kerékpárúton, teljesen biztonságos környezetben zajlik, és bárki számára könnyedén teljesíthető. A bringások mezőnye a Tiszafüred – Poroszló – Kisköre – Abádszalók – Tiszafüred útvonalon teszi majd meg a kört. Próbáld ki magad egy kerékpáros mezőnyben, érezd jól magad, és túrázz egy jót két keréken!
 
80708-Tiszato2.jpg
 
Még több infó....
Hirdetés