Bianchi PINK Challenge 2022 az igazi kihívás!

Bianchi PINK Challenge 2022 az igazi kihívás!

Bringaland.hu - Támogatott tartalom
2022/04/25
Újra nyeregbe szállunk, szembe nézünk az idei évben is a kihívásokkal! A Bringaland ismét szeretne meghívni mindenkit egy igazi megmérettetésre a Giro d’Italia idejére, május 6-29. között. Jelentkezés és Játékszabály az alábbi összefoglalóban!

Reméljük, már Te is annyira vártad, várod az idei év egyik legnagyobb bringás eseményét, mint mi. A Giro d’Italia-val párhuzamosan elkezdődik a második Bianchi Pink Challenge is.

A kihívás lényege nem változik, a cél tehát az, hogy mindenki átérezze milyen egy többnapos körverseny. Milyen az, amikor időjárástól, naptól, állapottól függetlenül menni kell. Egymás után minden nap fel kell ülni a nyeregbe, bele kell taposni a pedálba és elindulni az úton. Nem számít sem az, hogy milyen az időjárás, sem az, hogy érzed magad, csak az számít, hogy teljesítsd a távot, adott esetben túléld azt a napot.

Továbbra is te választod ki a verseny hosszát és a naponta megtenni kívánt távot is. A lényeg, hogy amit előre kiválasztottál, azt minden nap teljesítsd! 

Bianchi PINK Challenge 2022 az igazi kihívás!-2
Bianchi PINK Challenge 2022 az igazi kihívás!-2

Természetesen több kategóriában hirdették meg a megmérettetést. Nevezés május 6-ig!

1.    kategória – az induló (zöld) – 8 napos challenge – Május 6 – 15. (Pihenőnap: 05.09.)

2.    kategória – haladó (pink) – 14 napos challenge – Május 6 – 22. (Pihenőnap: 05.09., 05.16.)

3.    kategória – profi (celeste) – 21 napos challenge – május 6 – 29. (Pihenőnap: 05.09., 05.16., 05.23.)

A kihívásnak elsősorban nem az a lényege, hogy mennyit tekersz, hanem az, hogy a kiválasztott 'challenge' minden napját végigcsináld a minimum kiválasztott távval. Nem számít, hogy aszfalton vagy terepen, de idén a 3T támogatásával külön lesz hirdetve a terep és országúti kategória!

Például, ha te még most kezdesz belekóstolni a bringázás adta szépségekbe és a munkahelyedre jársz bringával, ami azt jelenti, hogy naponta megteszel egyhuzamban (!) legalább 8 km-t, akkor neked a 7 napos kihívást ajánljuk a napi 8 km-es táv vállalásával. 

Fontos! A kihívás lényege, hogy megszakítás nélkül, a vállalt challenge-nek megfelelően minden nap letekerd a vállalt távot, amikor a Giro mezőnye is megy, tehát a példa esetében a minimum 8 km-t 7 napon keresztül minden nap teljesítened kell, akkor is, ha hétvége van, vagy ha esetleg esik az eső.
Bianchi PINK Challenge 2022 az igazi kihívás!-1

Bianchi PINK Challenge 2022

A kihívás ideje: 2022.05.06-05.29.

Te választod ki a vállalt kihívás hosszát (egy, két vagy három hét) és a naponta megtenni kívánt távot is (minimum 8 km). Az első napi tekerés és poszt alkalmával jelöld meg a választott kihívás típusát (Green, Pink, Celeste).

Az ellenőrizhetőség miatt, oszd meg minden nap Facebook profilodon a megtett távot. (Ezeket a postokat tedd nyilvánosan megtekinthetővé a Facebook oldaladon.) A mérés bármilyen alkalmazással történhet, ez rád van bízva!

Bianchi PINK Challenge 2022 az igazi kihívás!-1

Díjazás

Akik teljesítik a választott kihívást (green/pink/celeste), azok között a Giro d’Italia körverseny utolsó napját követően kisorsoljuk ajándékainkat.
A legnagyobb ajándék a sikeres teljesítés, ezt mi is tudjuk, de bízunk benne, hogy a szerencséseket még mi is megajándékozhatjuk egy-egy aprósággal.

Green kategória

Díj – Bringaland BPC mez

Pink kategória

1. díj – Team Bahrain/Victorius Rudy Project Spectrum sisak 59.900 Ft értékben

2. díj – 25.000 Ft-os Selle SMP vásárlási utalvány

3. díj – Bringaland BPC mez 

Celeste kategória

1. díj – Bringaland vásárlási utalvány 100.000 Ft értékben

2. díj – Castelli Giro’d Italia mez 35.000 Ft értékben

3. díj – Giro’d Italia ajándékcsomag 20.000 Ft értékben 

ALLROAD kategória

Idén, a 3T jóvoltából külön díjazásban részesülnek a terepen (gravel, MTB, stb.) teljesítők! Akik úgy döntenek, hogy terepen teljesítik a kihívásunkat, külön kategóriában is részt vesznek. Pipáld ki a regisztrációkor, hogy főként terepen teljesítesz (ALLROAD), így külön sorsoláson is részt vehetsz, ahol a fődíj egy 2 személyes 3T teszt kerékpár hétvége!

Különdíj – a legtöbbet tekerőnek egy kerékpár nagygenerál a Bringaland Shimano Service Center jóvoltából.

Megjegyzés: A versenyben csak az egyhuzamban, egyszerre megtett távolságok számítanak. Pl. az ultra, megszakítással, pihenőkkel megtett hosszútávokat nem tudjuk figyelembe venni. 

A Bringaland 2021-ben több sikeres Bianchi Challenge-et is szervezett több száz teljesítővel, várhatóan idén még többen neveznek. Ha még nem csatlakoztál volna inspiráló és motiváló bringás csapatukhoz, akkor ne késlekedj, téged is várnak Bianchi Challenge Facebook csoportban, hogy még szuperebb közösségük lehessen veled!

Így tudsz részt venni a kihívásban

1. lépés:

2. lépés: A vállalt táv teljesítése minden nap, megszakítás nélkül

3. lépés: A bringázás megosztása Facebook profilodon ( az adatvédelmi beállításokban ellenőrizd, hogy profilod hírfolyama a játék ideje alatt megtekinthető )

4. lépés: A kihívás megosztása a bringás barátokkal, hogy minél többen esélyesek lehessenek a főnyereményre, egy 100.000 Ft értékű Bringaland vásárlási utalványra.

HAJRÁ MINDENKI! HAJRÁ PINK CHALLENGE!

A játék szervezője a Bringaland kerékpárüzlet és szerviz - a Bianchi hazai forgalmazója.

Játékszabályzat itt található.