10 éves a Bringaland - 10 ajándék Nektek! Hír

10 éves a Bringaland - 10 ajándék Nektek! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2019/04/23
Imádjuk, amikor az ünnepelt oszt ajándékot...

A Bringaland 10 évvel ezelőtt elsők között nyitotta meg a kerékpárüzletek újhullámos generációját, amire sokkal jobban illene a kerékpár-szalon kifejezés. Jelenleg 550 négyzetméteren Budapest egyik legnagyobb kerékpár és kiegészítő választékával (több, mint 60 márka), legátfogóbb szolgáltatás rendszerével, illetve legfelkészültebb szakértő csapatával várják a vásárlókat. 

A 10 év alatt 2530 munkanap virradt az ország egyik legigényesebb üzletére, 20 000 óra értékesítői tapasztalattal gazdagodtak, amit az 5000-nél több eladott kerékpár, a több, mint 14 000 szervizelt bringa és a 30 000 értékesített kerékpáros ruházat, cipő és bukósisak is igazol.

A Bringaland vásárlói között jelentős azoknak a száma, akik a tudatos kerékpározás hívei, ezt jelzi a több, mint 1200 BG-Fit vizsgálat, amit a Bringaland erre a célra kialakított helyiségében végeztek.

 

Bringaland Forrás: Vanik Zoltán
Bringaland
Kép forrása: Vanik Zoltán

 

A fentieken felül a 10. születésnap alkalmából további 10 érvvel is készülnek számotokra

1.) 100% Pénzvisszafizetési garancia.

A Bringaland idén 10 éves. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, rutint gyűjtöttek, ezért ha valaki náluk vásárol kerékpárt, akkor nem választhat rosszul! Ebben annyira biztosak, hogy idén 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítanak a náluk vásárolt, új kerékpárokra! Ha kipróbáltad, de mégsem tetszik, nem vagy vele megelégedve, és ezt jelzed feléjük 7 napon belül, akkor visszatérítik az árát!

2.) Törzsvásárlói kártya, a bizalomért cserébe.

Minden 150 ezer forintot meghaladó kerékpáros alkatrész, ruházat és vagy kiegészítő vásárlása esetén, illetve minden 250 ezer forintot meghaladó kerékpár vásárlása esetén egy törzsvásárlói kártya jár ajándékba, ami kedvezményre jogosít minden nem akciós termék vásárlásakor.

3.) Body Geometry Fit, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

"Azért mész ki tekerni, hogy jól érezd magad, miért küzdenél a rossz beállítás miatti fájdalommal?!” - ez lehetne a mottója a Body Geometry Fit rendszernek, mely segítségével testre szabják kerékpárod, hogy merőben új élményként élhesd meg a kerékpározást. A méréseket Budapesten, Magyarország legtapasztaltabb Body Geometry Fit szakértője, Simon Balázs végzi, aki már több, mint 1200 sikeres mérésen van túl és Németországban szerezte meg a legmagasabb szintű diplomát ezen a téren.

 

Bringaland Forrás: Vanik Zoltán
Bringaland
Kép forrása: Vanik Zoltán

 

4.) Időpont foglalási lehetőség kerékpárvásárláshoz.

Előzetes időpontegyeztetést követően várakozás nélkül, professzionális kiszolgálásban részesülhetsz.

5.) Időpont foglalási lehetőség szervizelésre

Hogy minél kevesebb ideig tartson, amíg nélkülöznöd kell a kerékpárod, előzetesen foglalhatsz időpontot, így csak annyi ideig lesz szervizben a kerékpárod, ameddig a szerelés tart, nem kell várnia a sorára.

6.) Elektromos teszt kerékpárok

Hogy kipróbálhasd a legújabb fejlesztéseket, hogy megtaláld a számodra megfelelőt, hogy biztos legyen a választás, a Bringaland üzleteiben lehetőséged van az elektromos kerékpárok éles tesztelésére is - mármint nem az üzleten belül természetesen ;)

 

Bringaland Forrás: Vanik Zoltán
Bringaland
Kép forrása: Vanik Zoltán

 

7.) Gravel és elektromos országúti teszt kerékpárok kipróbálási és bérlési lehetősége.

Hogy ne kizárólag a fórumok és mások véleménye alapján kelljen választanod magadnak, hanem vásárlás előtt személyes tapasztalatot is szerezhess, gravel- és elektromos országúti kerékpárokat is tesztelhetsz.

8.) Teszt nyergek széles választéka, hogy csak a megfelelőt vásárold meg!

Az egyik legfontosabb és legkényesebb találkozási pont a kerékpároddal a nyereg. Hogy megfelelő legyen a választás, előtte a Bringalandban kipróbálhatod a különböző típusokat, és ha megtaláltad a megfelelőt, akkor megvásárolhatod a kívánt színben.

9.) Használt kerékpár beszámítás!

A használt kerékpár értékesítése idő- és energiaigényes, ráadásul hátráltat az új bringa vásárlásában is. Ha van használt bringád, de szeretnéd újra cserélni, menj el a Bringalandba, válaszd ki új bringád, és a meglévő bicódat megegyezés szerint beszámítják a vételárba, vagy segítenek a bizományos értékesítésben. Elég jó, nem!?

10.) 10 000 Ft-os ajándék

A 10. születésnap alkalmából új kerékpár vásárlása esetén 10 000 Ft értékben választhatsz kiegészítő termékeket új kerékpárodra!

 

Neked melyik tetszett legjobban a fenti 10-ből?

 

 

Az egyes ajánlotok részleteiről érdeklődj a Bringaland munkatársainál!