Bianchi Specialissima Giro 105

Bianchi Specialissima Giro 105

Bognár Tamás
Bognár Tamás
2022/08/20
Kétmillió csak a váz és elfogyott...
Hirdetés
Egy kerékpárváz, amiből mindössze 105 darabot készítettek az egész világon... egy Mozgásvilág követő, aki felkínálta nekünk a sajátját, hogy bemutathassuk nektek.

A Bianchi egy limitált kiadású, egyedi Specialissima vázat készített a 105. Giro alkalmára. A háromhetes körverseny számának tiszteletére mindössze 105 darabot gyártanak a vázból, amit úgy festettek, hogy tükrözze Olaszország csodáit, figyelemre méltó szépségét. A látványos Giro d'Italia, szoros relációt mutat Olaszország legnagyobb versenye és a vázkialakítás között. A Specialissima Giro105 vázát úgy tervezték, hogy a világ egyik legritkább kerékpárját készítsék el, a tulajdonjog pedig helyet biztosít a sportot ünneplő, igényes kerékpárosok és gyűjtők szűk csoportjában. Minden váz a felső csövön lesz számozva, 001-től 105-ig, tovább hangsúlyozva a kerékpár egyedi jellegét.

Ennek az Olaszországban kézzel festett kerékpárnak a dizájnjával gyönyörű országuk legszebb részei előtt tisztelegnek. A Specialissima Giro105-el tekerni, annyit jelent, mint magaddal vinni ezernyi hangulatot és a hangulatot idéző színek és tónusok homályában hajtani. A váz fehér színe - a Bianco Corsa - egy tökéletes alapot, természet és semleges hátteret biztosít az üde színfoltokhoz, ami a célvonal színe és a krétákat idézi, amikkel a versenyzők neveit rajzolják végig az úton.  

A villa és a váz részletét a Bianchi saját, speciálisan megalkotott Enrosadira árnyalata színesíti. Ez a fény színe a Dolomitokban hajnalban, alkonyatkor, amikor a hegycsúcsok vörösben, aranyban és főleg rózsaszínben tündökölnek: a Giro színében.

Bianchi Specialissima Giro 105 Edition

Hirdetés