Bianchi kedvenceink 2021-ben Hír

Bianchi kedvenceink 2021-ben Hír

Támogatott tartalom
2021/03/10
Milyen bringát választ magának egy Formula-1 világbajnok? 
Bár nagyon úgy tűnik, hogy 2021-ben csak nehézkesen juthatunk hozzá a legújabb kerékpárokhoz, szerencsére az idei év (szerintünk) legizgalmasabb Bianchi modelljei biztosan elérhetők lesznek. És ami szintén izgalmas, hogy az egyik kedvencünk az autóversenyző Nico Rosberg szívét is rabul ejtette. A 2021-es Bianchi palettából egy ebike különlegesség és két csodálatos országúti kerékpárt emelnénk ki.

Bianchi e-Omnia

Az "omniáról" a kávé is eszünkbe juthat, amit szintén szenvedélyesen szeretünk, bár ebben az esetben itt most a szó latin jelentésén ("minden") van a hangsúly. Vagyis, hogy minden bringás típus számára létezik egy e-Omnia: városi, túra és mountainbike.

Az e-Omnia képviselője Nico Rosberg

"Változtatnunk kell a közlekedési szokásainkon, az életmódunkon. Meg kell védenünk a bolygót és fenntartható jövőt kell építenünk. A Bianchi küldetésévé tette a közlekedés környezetbarátabbá formálását. Hiszek az elektromos mobilitás zöldebb világában és, hogy ezek az elektromos kerékpárok a megoldás részét képezik." Ezért választom a Bianchi e-Omniát." - Nico Rosberg

Bianchi kedvenceink 2021-ben-9
Bianchi e-Omnia
Bianchi kedvenceink 2021-ben-9
Forrás: Bianchi

A Bianchi nagy teljesítményű elektromos bringáinak új családja az e-Omnia, mely minden felhasználói igényt kielégít: az örökös túrázóktól és turistáktól kezdve a városi ingázókig és a tapasztalt montisokig. Az e-Omnia a Bianchi elektromos forradalmának újabb szintjét jelenti. A megoldás, ami hozzásegíti az embereket egy jobb és környezetbarátabb közlekedési formához, nulla CO2-kibocsátással.

Az e-Omnia úttörő technológiát alkalmaz. Integrált lámpáival 100 méteres távolságban láthatóvá teszi számunkra az utat előttünk és 500 méterrel mögöttünk is láthatóvá válunk. A fejlett Bosch motor lehetővé teszi a hosszabb túrák élvezhetőségét is. A nagy kapacitású integrált akkumulátorok elegendő mennyiségű "üzemanyagot" biztosítanak a "tankban", hogy használója elérhesse a kitűzött bringás céljait. A városi és túra modelleket speciálisan kialakított hátsó csomagtartó rendszerrel terveztük meg, melyet a vázba integráltunk és rögzítőkkel láttunk el. Így táskával és gyereküléssel is felszerelhetőek a kerékpárok. Tehát az e-Omnia egyszerre lehet túrakerékpár, ingázó eszköz vagy iskolabusz. Néhány modell elérhető felszereltsége az ABS opció, mely fokozza a bringás biztonságát és az irányítás érzését az aszfalton és terepen egyaránt.

Bianchi e-Omnia C Type: a városi elektromos kerékpár

A C típusú modell a városi vonalat képviseli, tökéletes e-bike az ingázáshoz. Stílusos megjelenéssel és életérzéssel teszi biztonságossá és környezetkímélővé az ingázást. A megbízhatóságra törekszik minden körülmények között, függetlenül attól, hogy milyen ruházatot választ felhasználója.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-6
Bianchi e-Omnia City
Bianchi kedvenceink 2021-ben-6
Forrás: Bianchi

Bianchi e-Omnia T Type és FT Type: túra elektromos kerékpár

A túra modellek a T típusú bringák, melyek sokoldalúságra lettek tervezve, teljes mértékben kielégítik a hétvégi túrázók és a városi bringások igényeit - és ettől még tovább mennek. Elérhetőek fully és merevfarú változatban is, így a sima aszfalton át a kavicsos utakig, bárhol jól boldogulnak. Remek választás fitnesz, ingázás vagy hobbi bringázás céljából.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-7
Bianchi e-Omnia trekking
Bianchi kedvenceink 2021-ben-7
Forrás: Bianchi

Bianchi e-Omnia X Type és FX Type: elektromos mountainbike

Fully és merevfarú bringáival, az X típusú kollekciót azon felhasználóknak szánták, akik imádják aprítani a pályákat és csak két keréken érzik igazán jól magukat. Az elektromos montikban több mint elegendő szufla van az egész napos terepezéshez és a meredek emelkedőknél elegendő segítség ahhoz, hogy a bringások könnyedén visszajussanak a domb tetejére.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-8
Bianchi e-Omnia mountainbike
Bianchi kedvenceink 2021-ben-8
Forrás: Bianchi


Bianchi Aria

A Bianchi egyik büszkesége, az időfutam alapokra épített, ízig-vérig országúti bringa. Aerodinamikus kialakítása (többek között a lapított, nyújtott váz és nyeregcső) miatt előszeretettel választják maguknak a triatlonisták is. 2021-ben még letisztultabb, minimalista dizájnt kap és igazán különleges színekben lesz elérhető. Az új színek a Bianchi új szemléletét tükrözik, ami a letisztultabb és esztétikusabb irányvonalat követi. Ez - a Bianchira eddig nem jellemző új irány - azt mutatja, hogy a Bianchi új szakaszba lépett, követve a bonyolultabb festés divattrendjét a veleszületett olasz stílusérzékkel.

Bianchi Aria PX - Summertime dream/Black: Ne csak egy színt, hanem többet!

Irizáló, azaz színváltó: azoknak a bringásoknak, akik szeretnek a középpontban lenni. Ezt az árnyalatot kizárólag a Bianchi szakértő tervezői és festői készítették el, házon belül. Erős megjelenésű, ami garantálja, hogy minden szempár rád és a bringádra fog tapadni, ami celeste, szürke, zöld, rózsaszín vagy épp ibolya színekben fog pompázni, attól függ, milyen fény éri. Ez a festés az Aria és Aria E-Road modellekken egyaránt elérhető.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-5
Bianchi Aria Iriz
Bianchi kedvenceink 2021-ben-5
Forrás: Bianchi

Bianchi Aria Celeste CK16: tisztán Bianchisoknak

Még mielőtt kitérnének a hitükből azok, akik számára a Bianchihoz ugyanúgy hozzátartozik a celeste szín, mint a Bianchi logo, mindenkit megnyugtatunk, hogy a klasszikus szín továbbra is elérhető lesz az Aria esetében is. A váz kulcsfontosságú pontjain elhelyezett fekete betétek vizuális kontrasztot hoznak létre, az új, letisztultabb külsőért, aminek részeként az Aria logó is fekete színt kapott.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-4
Bianchi Aria Celeste
Bianchi kedvenceink 2021-ben-4
Forrás: Bianchi

Bianchi Aria 2R: Fekete a visszafogott ízlés kedvelőinek

Akik a visszafogottságot kedvelik, illetve, akik a kerékpár formáit szeretnék előtérbe helyezni, örömüket fogják lelni a gyöngyház grafit részletekkel kidolgozott, fekete kivitelben, ami valójában a rejtély életben tartását fejezi ki. Az új Aria logó a felsőcsőn található, szintén gyöngyház grafit színben, valamint az időtlen Bianchi logó az alsócsövön. Ez a szín kizárólag az Aria modelleken látható.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-3
Bianchi Aria Black
Bianchi kedvenceink 2021-ben-3
Forrás: Bianchi

Bianchi Aria e-Road: rásegítéssel az élmények újra megéléséért

Azoknak az országúti kerékpárosoknak, akik újra meghódítanák a régen látott magaslatokat, vagy hozzájuk képest edzettebb, fittebb társaikkal együtt másznák meg a kihívást jelentő csúcsokat, az Aria elektromos rásegítéssel is elérhető.

Bianchi kedvenceink 2021-ben-2
Bianchi Aria ebike
Bianchi kedvenceink 2021-ben-2
Forrás: Bianchi

Bianchi Aria


Bianchi Via Nirone

Az országúti kerékpározással ismerkedők számára egyik fontos kérdés, hogy milyen kerékpárt válasszanak maguknak. Ahelyett, hogy hosszan ragoznánk a felszereltségek és geometriák paramétereit, elég, ha annyit mondunk: Nirone. A Bianchi Nirone tökéletes első országúti kerékpár, de Shimano 105-ös felszereltsége miatt haladók is szívesen választják maguknak (vagy a haladóvá váló kezdők nem érzik szükségét másik modellre cserélni).

Bianchi kedvenceink 2021-ben-1
Bianchi Via Nirone
Bianchi kedvenceink 2021-ben-1
Forrás: Bianchi

A Bianchi egyik legrégebbi, jól kiforrott modellje komfortos (endurance) vázgeometriával, alu vázzal, karbon villával és korrekt felszereltséggel rendelkezik, a Bianchi életérzésnek megfelelően letisztult stílusban. Aki Nironevel kezd, az biztosan végleg beleszeret az országúti kerékpározásba.
Bianchi Via Nirone.