Specialized Allez 40. évforduló

Specialized Allez 40. évforduló

Kakuk András
Kakuk András
2014/09/09
Limitált kiadású Allez a 40. évfordulúra, Mark Dinucci jóvoltából.
Hirdetés

Kizárólag 2014. szeptember 8-október 8. között elérhető, limitált darabszámban.

Minden a bringán kezdődött. 40 évvel ezelőtt a Specialized döcögősen indult a kézzel írt katalógussal és a bringával szállított alkatrészekkel. Ami akkor kezdődött, az visz minket előre azóta is - minden bringásnak valódi teljesítményt, előnyt biztosítani. Hogy méltó módon ünnepeljük meg az elmúlt 40 évet, felkerestünk egy régi barátot.

Allez
Allez
Allez
Allez

Mark DiNucci volt az egyik első Specialized váz tervező mérnök és a bringáit még ma is világszerte elismerik. A Specialized-el közösen, Mark megalkotott egy teljesen új, exklúzív, 40. évfordulúra készült Allez acél vázat. Ez nem egy egyszerű retro bringa, hanem egy teljesen újragondolt váz, ami az elmúlt 40 év tapasztalatát és innovációját magában foglalja. Egy acél váz minden menettulajdonságát biztosítja, melyhez modern technológiai előnyök is társulnak, ezzel egy teljesen új kategóriát teremtve. A 40. évforduló kapcsán egy újabb csavar került a történetbe azzal, hogy az új Allez abban a gyárban készült, ahol a legelső Stumpjumper.

Csupán 74 váz készül, mely által a 40. évfordulós Allez több mint egy bringa. Minden felszerelés jár hozzá, mint a limitált Merino gyapjú felső, nyári és téli bringás sapka, limitált, bőr, S-Works Toupé nyereg, hozzá passzoló bőr nyeregtáskával és szintén passzoló, bőr kormánybetekerővel. A 40. évfordulós Allez egy komplett csomag, mely összekapcsolja a Specialized múltját és jelenét. Az eladásokból származó minden bevételt a World Bicycle Relief alapítványnak adományozzuk, melynek eredményeként reméljük, hogy a bringák jövője a lehető legjobb úton halad.

 

Allez

 

Az extrém limitált 40. évfordulós Allez-hez egy korhű felszerelés is jár. A legjobb minőségű Merino gyapjúvól készült felső, mely kalsszikus stílusú Specialized logóval rendelkezik. A felsőhöz jár még kettő sapka, melyek közül az egyik a felsőhöz hasonló gyapjúból készült a hideg időjárási körülményekhez, a másik pedig egy vékonyabb, nyári viselet. A kalsszikus design-hoz illő, bőr S-Works Toupé nyereggel , bőr nyeregtáskával és kormánybetekerő szallaggal érkezik a bringa. Ez a 40. évfordulós Allez nem csak egy acél bringa modern alkatrészekkel, hanem egy olyan kalsszikus csomag, melynél semmilyen részlet nem maradt figyelmen kívül és mellyel 40 évnyi elkötelezettséget és teljesítményt ünneplünk.

Allez collection
Allez collection
 

Hirdetés