A Neuzer kerékpárflotta

A Neuzer kerékpárflotta

Takács Viktor
Takács Viktor - Támogatott tartalom
2023/07/20
A legnagyobb magyar kerékpárgyártó flottaszolgáltatása cégeknek

Egy jó munkahelyen a barátias munkahelyi környezeten, a fejlődési lehetőségeken és a korrekt fizetésen kívül egyéb juttatások is megilletik a dolgozókat. Ezek a juttatások a legtöbb cég esetében többnyire kimerülnek az időszakos bónuszokban és a cafetériában (pl. Szép Kártya), azonban kevesen tudnak arról – mind munkaadói, mind pedig munkavállalói oldalon -, hogy egy cég akár egy új kerékpárral is kifejezheti elégedettségét a dolgozók felé. Azt sem sokan tudják, hogy egy cégben a kerékpár, mint közlekedési eszköz ugyanúgy a költségek részét képezheti, mint egy céges autó. A kerékpárok beszerzése és fenntartása tehát egy az egyben elszámolható költségként legyen szó céges kerékpárról vagy a munkavállaló részére (a cafetéria keret terhére) vásárolt bringáról.

A Neuzer kerékpárflotta-2
Irány a munka
A Neuzer kerékpárflotta-2
Forrás: Neuzer

A megoldás a Neuzer flotta

A kerékpárok beszerzése és üzemeltetése valószínűleg kevés cégnél tartozik a rutin feladatok közé, így elsőre elrettentő lehet egy ilyen „beruházás”, azonban szerencsére a legnagyobb magyar kerékpárgyártónál, a Neuzernél mindenre gondoltak és a Kruzbike-kal közösen létrehoztak egy olyan flottaszolgáltatást, melynek keretei között a cégek kizárólag a bringázás előnyeit élvezhetik. A flottakezelésre szakosodott Kruz csapatával közösen kínált kerékpárflották egyesítik a több évtizedes gyártói tapasztalatot és a kihelyezett kerékpárokról való gondoskodás terén szerzett gyakorlatot, így a megrendelőnek csak használni a kell a bringákat, minden másról a szolgáltató gondoskodik. Szerviz csomagtól függően ők intézik a rendszeres állapotfelmérést, a meghibásodott kerékpárok helyszíni mentését és az elhasználódott alkatrészek díjmentes cseréjét is, így a megrendelés után tényleg semmi, de semmi gond nincs egy Neuzer flottával. 

A Neuzer kerékpárflotta-3
Az ebike gyors és kényelmes
A Neuzer kerékpárflotta-3
Forrás: Neuzer

Olcsó, egészséges, motiváló

A kerékpár egyik legnagyobb előnye amellett, hogy környezetkímélő, hogy a működtetési költsége is lényegesen alacsonyabb, mint egy autóé vagy robogóé még akkoris, ha elektromos kerékpárokról beszélünk. Persze nem szabad elmenni a Neuzer flotta többi pozitív hozadéka mellett sem, ugyanis a bringák akár reklámfelületként is használhatók, illetve emelhetik a dolgozói elégedettséget és egészségtudatosságot is, amely szintén hasznára válhat egy cégnek. A flotta kerékpárjait egyébként abszolút a cég igényeihez lehet alakítani, több, mint 70 féle modell közül lehet választani (függően attól, hogy milyen területen szeretnék használni azokat) és a bringák akár egyedi design-t is kaphatnak, hogy illeszkedjenek a megrendelő arculatába. Kiválasztásuknál figyelembe lehet venni a leendő felhasználók nemét, életkorát és azt is, hogy milyen távokat terveznek megtenni a kétkerekűvel. Amennyiben a magasabb árfekvésű elektromos bringákra esik a választás, többféle korrekt lízingkonstrukció is rendelkezésre áll, így a finanszírozás sem okozhat gondot.
A Neuzer kerékpárflotta szolgáltatását ajánljuk minden olyan cégnek, mely egészségközpontúan és költséghatékonyan tervezi a jövőjét és amely az efféle jövőbelátó gondolkozásmódhoz egy olyan partnert keres, amely a flottaüzemeltetés teljes terhet leveszi a válláról.

További információ és kapcsolat az alábbi linken érhető el:

Céges kerékpár

A Neuzer kerékpárflotta-1
Egyedi design
A Neuzer kerékpárflotta-1
Forrás: Neuzer