Megfizethető e-bikeok a Neuzertől

Megfizethető e-bikeok a Neuzertől

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2023/05/19
Válassz e-bikeot hazai gyártótól, és fizess kevesebbet!

Az elektromos rásegítéses, azaz e-bike modellek töretlenül népszerűségnek örvendenek, melynek egyik mozgató rugója, az egyre több „megfizethető” árkategóriájú modellválaszték. Ezen kategóriát erősítik a hazai gyártó, a Neuzer e-bikejai is.

Magyarországi gyártó - Neuzer kerékpárok

Az 1987-ben alapított magyar cég éves szinten mintegy 100 000 darab kerékpárt gyárt, melyek egy része bérgyártásba készül, míg a másik részét a Neuzer nevű kerékpármárka teszi ki (régebben Altrix néven volt ismert). A Neuzer kerékpárok kínálatában szinte valamennyi felhasználási igénynek megfelelő modellt megtaláljuk, melyek egyik közös jellemzője a jó ár-érték arány.

Alábbiakban az elektromos rásegítéssel szerelt, úgynevezett e-bike választékuk trekking/városi modelljei közül válogattunk...

Neuzer Siena 

A Neuzer kínálatában már jól ismert modell, mely 2023-ra megújult! Így követve az igényeket és trendeket a hidraulikus felnifékeket Shimano hidraulikus tárcsaféket váltották, melyek minden időjárási körülmény során kellő fékerőt biztosítanak. A még meredek emelkedőkön is kiváló rásegítést nyújtó 90 Nm maximális nyomatékkal rendelkező Bafang M400 motort egy az alsó vázcsőbe integrált akkumulátor-pakk látja el hosszú időre energiával. A rendszer kormányról vezérelhető, nyomatékszenzoros, és 5 fokozatú, így mindig megtalálod a megfelelő áttételt. A dobozból kivéve máris menetkész, hiszen alapfelszereltségéhez tartozik a gumipókos csomagtartó, a sárvédő, valamint az első- és hátsó világítás is! Komfortunkat egy Suntour teleszkópos villa növeli… Mindezt 900 000 forint alatti áron!

Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-4
Neuzer Siena
Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-4
Forrás: Neuzer

Neuzer Siena

Neuzer Novara

Középmotor, rejtett akkumulátoros kialakítás, tárcsafék és teleszkópos villa… mindezt egy millió forint alatti áron? Bringa a városi ingázáshoz, vagy egy tókerülő családi kalandhoz? A megújult Neuzer Novara mindezt kínálja! A kormányról vezérelhető, nyomatékszenzoros, 5 fokozatú, 90 Nm nyomatékkal rendelkező Bafang hajtásrásegítés extra pedálozási erővel lát el, hogy a hosszabb távokat is kényelmesen tudd megtenni. A Shimano hidraulikus fékek pedig a hatásos megállásról gondoskodnak.

Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-6
Neuzer Novara
Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-6
Forrás: Neuzer

Neuzer Novara

Neuzer Mantova

Kalandra készen vár az összes, „férfi”- és ejtett felsőcsöves kivitelű vázformában is elérhető Neuzer Mantova, hiszen alapfelszereltségébe beletartozik a gumipókos csomagtartó, sárvédő, első- és hátsó lámpa is! A 65 Nm maximális nyomatékra képes, nyomatékszenzoros, kormányról vezérelhető 5 fokozatú Bafang M200 motorhoz alsó vázcsőbe integrált akkumulátor-pakk jár – mely az első világítást is üzemelteti. A rendszer 25km/h sebességig segíti a pedálozásunkat. Ha pedig meg kell állnunk, akkor a Tektro hidraulikus tárcsafékek biztosítják a megfelelő fékerőt. Extra kényelmünkről teleszkópos nyeregcső gondoskodik. 

Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-7
Neuzer Mantova
Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-7
Forrás: Neuzer

Neuzer Mantova

Neuzer Supercity

A Neuzer tervezői gondoltak az agglomerációkból, vidékről ingázókra is, akik az utazásuk egy részét tömegközlekedéseken vagy autóval teszik meg, majd ezt követően váltanak át kétkerékre. A Supercity nagyszerű választás ilyen célra, hiszen 20”-os kerekei, összecsukható vázkialakítása révén kicsi helyen is elfér, használat közben viszont az elektromos rásegítéssel kiegészítve elégséges kényelmet és fürgeséget nyújt, hogy nagyobb távokat is letekerjünk a városban! Az első kerékagyba épített motort egy 3 fokozatú Shimano Nexus agyváltóval kombinálták, melynek óriási előnye a minimális szervizigény és nagy üzemóra. Szériatartozék gumipókos csomagtartója, sárvédői és lámpái révén azonnal bevetésre kész!

Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-2
Neuzer Supercity
Megfizethető e-bikeok a Neuzertől-2
Forrás: Neuzer

Neuzer Supercity