A legújabb kerékpáros tipp Ausztria szívében Hír

Hirdetés
2012/08/28
AlpenParks Hagan Lodge Altaussee - őszi Salzkammergúti tekergések
Hirdetés

 
AlpenParks Hagan Lodge Altaussee – 46 nyaralóház a hegyi kerékpáros paradicsomban
Fedezd fel a legszebb túrákat a Loser, az Altaussee és a Dachstein körül – a legújabb kerékpáros-tipp Ausztria szívében.

 

Az AlpenParks Hagan Lodge a legújabb lehetőség a hegyi kerékpározás hódolói számára .  A nyaralófalu a zöldövezetben fekszik, így tökéletes hely mind az aktívan kerékpározók, mind a kikapcsoló kerékpározásra vágyók számára. 

Az AlpenParks Hagan Lodge 2009. óta a Mountainbike Profis der Alpen tagja.

„Három fogaskerekünk van, ami az jelenti, hogy heti négy alkalommal indítunk két különböző szintű vezetett túrát “, mondja Alexander Kalss, aki maga is szenvedélyes hegyi kerékpáros, és egyben a nyaralófalu vendéglátója. Úgy ismeri az Ausseerlandot / a Salzkammergutot, mint a tenyerét. Magától értetődő, hogy a faluban a kerékpáros vendégek minden kívánsága teljesül: mosoda, kerékpár szerviz és kerékpáros garázs is szolgálja a vendégek kényelmét.

 

 

 

 

A hobby-kerékpárosokat és a családokat kellemes erdei és mezei utak várják számos könnyen bejárható úttal. Azok számára, akik szeretik próbára tenni képességeiket, igényes emelkedőket és meredek lejtőket alakítottak ki a tervezők. Túratippekkel és GPS-adatokkal ellátva indulhat is a túra . Altaussee – Tressenstein – Grundlsee, Dachstein-túra a VB-útvonallal és még sok minden más.

 

 

 

 

Egy energikus nap után a hazaérkezés pillanata a legszebb. Az Loser lábánál fekvő üdülőfalu 46 házikójával több, mint egy nyaralófalu. A kiválóan felszerelt házakban ****komfort várja a vendégeket. A legtöbb házban saját szauna ígér kikapcsolódást és megnyugvást egy aktívan eltöltött nap után. Aki szeretne, maga főzhet. A társaságra vágyók a falu éttermében költhetik el vacsorájukat. Az AlpenParks új szolgáltatása, hogy igény esetén a reggeli házhoz jön, azaz minden nap friss reggelit rendelhetsz , amit egyenesen az ajtód elé hoznak!

Azokat, akik még nem fáradtak ki eléggé, a faluban fantasztikus élmények várják, s nem mulaszthatják el a mászópark hat pályáját a magasdrótos kerttel. Az Európában egyedülálló pálya tervezése során különös figyelmet szenteltek a biztonságnak és a természetközelségnek, így a mászópark lehetőséget nyújt arra, hogy a kicsiktől az idősebbekig, az ambiciózus sportolótól kezdve az élvezetek hódolóin át a természetkedvelőkig mindenki próbára tegye képességeit. 
Télen – tökéletes fekvés a síparadicsom közepén
Síelés a ház ajtajáig – a sífutópályára szinte a nappaliból kilépve állhatunk rá, síiskolák, gyermek-sípark és hóember a közvetlen közelben, csak egy lépésre a gyerekszobától – ez a téli szabadság az AlpenParksban. 30 kilométer pálya különböző nehézségű lejtőkkel, 15 km sífutópálya közvetlenül az üdülő területén, három további síterület a közelben, jégpályák, korcsolyázás a tó jegén, téli túrák, téli nordic walking – ez a Loser lábánál fekvő sírégió – itt mindenki megtalálja az üdülőparadicsomát.

 

További információk:

AlpenParks Hotels & Residences  AlpenParks Hagan Lodge Altaussee Lichtersberg 84, 8992 Altaussee/Österreich Tel.: +43.3622.72323 hagan-lodge@alpenparks.at
Hirdetés