A hegyikerekesek piknikezni mennek!

MountainBike Challenge 2012
2012/06/20
Versenyszerű teljesítménytúra
Hirdetés



Június 23-án, szombaton, Vértesbogláron folytatódik a TakarékPont Mountainbike Challenge sorozat a Bringabanda MTB Piknikkel. Az idei versenysorozat negyedik állomásán 20 és 50 km-es táv közül választhatnak az indulni vágyók. Az elmúlt évekhez képest mindként útvonal kisebb módosításokon esett át, így még változatosabb pálya várja majd a bringásokat.

 

A MTB Piknik jellege - a szervezők megfogalmazásában -, versenyszerű teljesítménytúra, amivel azt kívánják hangsúlyozni, hogy itt nem vérre menő küzdelemről, sokkal inkább jó hangulatú vetélkedésről van szó. Ezzel együtt a pálya kialakítása és kijelölése a versenyezni vágyók igényeit is ki fogja elégíteni.

 

A hazai versenyszervezésben egyedülálló módon a MTB Pikniken a 18 éven aluliak számára ingyenes a részvétel, azonban nevezni a fiataloknak is kell. A nevezés mindenki számára a Mountainbike Challenge nevezési felületén, a hegyibringa.hu oldalán történik, valamint a helyszínen, pénteken 18 és 20 óra között, illetve a verseny reggelén, korlátozottan 9-től 9.30-ig.

 

A fiatalok számára a névadó szponzor is tartogat meglepetést, ugyanis a leggyorsabb 14 és 18 év közötti versenyző különdíjként egy tetszőleges TakarékPont számlát - 1 éves ingyenes számlavezetéssel és díjmentes TaPassz mini bankkártyával - nyer.

 

Természetesen a vértesboglári verseny védjegyéül szolgáló piknik hangulat sem maradhat el és a célba érkezést követően minden résztvevő megtapasztalhatja a vértesi falu lakóinak vendégszeretetét, ahonnan a legendás fánk sem maradhat el. 

 

Tovább folyatódik a „versenygyűjtés” is, hiszen a legtöbb Challenge eseményen rajthoz állók étékes ajándékokért küzdenek, többek között a TakarékPont jóvoltából egy értékes CATEYE V2C Double Wireless pulzusmérős sebességmérőért és egy Drift 720 sisakkameráért, amit a MyActionCam ajánlott fel a legkitartóbbak egyikének.

 

A piknik a verseny végeztével nem ér véget, ugyanis a szervezők szombat esti programról is gondoskodtak: a vértesboglári horgásztó partján ingyenes Wetwood koncerttel és különböző vadételekkel várják a kikapcsolódni vágyókat, így érdemes szállást foglalni a településen.

 

További információ a verseny honlapján: www.mtbpiknik.hu
Hirdetés