Bulival zárul a Mountainbike Challenge második szezonja! Hír

MTB Challenge
2012/11/29
Nyugis díjátadó a Verandában, majd egy zajos folytatás a Könyvtárban december 1-én...
Hirdetés

Befejeződött a Mountainbike Challenge hegyibringás versenysorozat második évadja, amely nagy reményekkel, bátor elképzelésekkel és egy névadó támogatóval vágott neki a 2012-es esztendőnek. 

Nagy reményekkel, hiszen a sorozat nem titkolt célja volt, hogy lehetőséget adjon erősebb rendezvényei támogatásával a kevésbé ismert vagy új események népszerűsítésére. Bátor elképzelésekkel is, hiszen kilenc verseny összefűzésével ez idáig nem próbálkozott senki, és nem utolsósorban névadó támogatóval, a TakarékPont Hálózattal, amely meglátta a fantáziát az egymástól - térben, időben és jellegüket tekintve – igen eltérő rendezvények kínálta koncepcióban.
Tekintve, hogy a sorozat minden eseményét lelkes bringabarátok, és nem főállású szervezőcsapatok gondozzák, elmondható, hogy minden esemény az elvárásoknak megfelelve, vagy azokat magasan túlteljesítve szerepelt.

 

A 2012-es évet lezáró Challenge esemény azonban még hátra van: hasonlóan a korábbi szezonindító és szezonzáró alkalmakhoz, ezúttal is egy kötetlen összejövetel keretei között, kerülnek díjazásra a sorozat legkitartóbb résztvevői. A december 1-én megrendezésre kerülő záró buli két részre oszlik, 19 órától a díjátadóra kerül sor némileg nyugodtabb körülmények között a Veranda Étteremben, míg a zajosabb folytatás – a bringás buli -, 21 órakor veszi kezdetét a Könyvtár Klubban.

A szervezők a kilenc versenyből álló mountain bike-os kihívássorozat kiírásakor nem gondolták, hogy lesz olyan versenyző, aki az összes eseményen részt vesz majd. Tekintve, hogy hat hónapot felölelő versenysorozat teljesítése mennyi pénz és energia befektetéssel jár, a futamokon való kiváló szereplésről nem is beszélve, kétség sem férhet hozzá, hogy a legkitartóbbak megérdemelten veszik majd át a jutalmukat, melyeket a főtámogató TakarékPont Hálózat, a MyActonCam és a VDO hazai forgalmazója a Boneshaker Bt. ajánlotta fel.

 

 

A nyilvános díjátadóra 2012. december 1-én 19 órai kezdettel kerül sor a Veranda Étteremben (Bp. IX. Vendel utca 9.), az esti bulinak pedig a Könyvtár Klub (1088 Budapest, Múzeum krt. 4. - bejárat az Astoriánál) ad otthont, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

További információk a sorozat Facebook profilján: www.facebook.com/mtbcha

Hirdetés