Jégpálya Siófokon Hír

Turizmus.com
2010/01/27
Tizenöt-tizenhat centiméterre hízott kedd reggelre a Balaton jege Siófoknál, az önkormányzat ezért ingyenes korcsolyapályát jelölt ki...
Hirdetés
Tizenöt-tizenhat centiméterre hízott kedd reggelre a Balaton jege Siófoknál , az önkormányzat ezért ingyenes korcsolyapályát jelölt ki, ahol csütörtöktől pályafelügyelettel és egészségügyi szolgálattal várják a vendégeket reggel 8 órától sötétedésig.
Az önkormányzat közhasznú munkásai már nekiláttak a hóeltakarításnak az Újhelyi strand mellett, a Kaáli Nagy Dezső utca végében kijelölt területen, ahol a vízi rendészet is megfelelőnek találta a jégvastagságot. Ha az időjárás nem szól közbe, a tervek szerint csütörtöktől mintegy 2000 négyzetméteren, folyamatos pályafelügyelet és egészségügyi szolgálat mellett korcsolyázhatnak, fakutyázhatnak vagy csúszkálhatnak a téli Balaton szerelmesei.
A pályakarbantartást és -felügyeletet a siófoki önkormányzat tulajdonában lévő, strandüzemeltető Balaton-parti Kft. végzi. A helyszínen forró tea, forralt bor és ennivaló is kapható lesz.
Hirdetés