Tavaszi futás a II. BÚI Félmaratonon és Minimaratonon Hír

Tavaszi futás a II. BÚI Félmaratonon és Minimaratonon Hír

(X) - Támogatott tartalom
2018/02/02
Rajtolj el 2018. március 16-án 11 órakor Fonyódon, az év egyik első legnagyobb futóversenyén!

A Balatoni Úszóiskola és az általa vezetett Nemzeti Triatlon Központ 2015-ben csatlakozott a versenyrendezők népes táborához, mely az elmúlt évek során egyre több sportág bevonásával nyújt versenyzési lehetőséget a mozgás szerelmeseinek.

Kihasználva a Balaton csodálatos adottságait, a verseny Szervezői igyekeznek valamennyi rendezvényükön felejthetetlen atmoszférát és hangulatot varázsolni.

Menetelés a dicsőség felé

2017-ben új sportolókat szólítottak meg, amikor is az első BÚI félmaraton és minimaraton Zemen Jánossal a mezőnyében elrajtolhatott Fonyód Dísz teréről.

A BÚI rendezői csapata vár téged is a Balaton déli partján! Nevezz, rajtolj és szippants bele dimenziószökkenő atmoszféránkba!

Nézd meg az I. BÚI Félmaratonról készült videót:
 

 

Milyen távokon lehet indulni?

- 21 km (3 kör)
- 14 km (2 kör)
- 7 km (1 kör)
- gyermekeknek (14 év alatt) 4 km (1 kör)

A 21 km-es táv 2 és 3 fős, a 14 km-es táv 2 fős csapatban is teljesíthető, váltózóna a versenyközpontban kerül kialakításra, váltás a chipes váltóbot átadásával történik.

A pálya jelentős szintkülönbséggel bír, érinti a Fonyódi mólót és a vasúti aluljárót. Burkolat: 80%-ban aszfalt, az atlétika pálya salakos, a Szaplonczay sétány földburkolatú.


BÚI Félmaraton és Minimaraton Forrás: BÚI Félmaraton
BÚI Félmaraton
Kép forrása: BÚI Félmaraton

 

Gyere és nevezz be leendő kedvenc versenyedre!

Előnevezési határidő: 2018. február 24. 

A csapatnevezés 60 csapatban kerül maximalizálásra. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség sem egyéni sem csapat kategóriában.

2018-ban a verseny Olimpiai Ötpróba állomás is, így - a 4 km-es távot teljesítők kivételével - minden egyéni és csapat nevező 10%-os nevezési díj kedvezményben részesül!

 

Nevezz egyéniben vagy csapatban itt és most!