Erőss Zsolt visszatérése Hír

iKaland;http://www.ikaland.hu
2010/03/23
Visszatérésének első fázisa elméleti jellegű; tanítani fog. Visszatérésének második fázisa pedig egy könnyed Grossvenediger túra vezetése lesz...
Hirdetés
Zsolt állapota szépen alakul. Most már hazakerült, és a budakeszi Rehab központba csak hiperbárkamrázni jár vissza heti néhány alkalommal. A szuperszónikus high-tech műlábat (mellyel mászni is tud) a műtét után 3 hónappal kapja meg, addig az átmeneti lábbal gyakorolja a járást.
 
Visszatérésének első fázisa elméleti jellegű; tanítani fog. Visszatérésének második fázisa pedig egy könnyed Grossvenediger túra vezetése lesz, melynek időpontja még nem ismert.
Ami most aktuális, az az elméleti, vagyis filmvásznon (OK, számítógép képernyőn) történő visszatérése. Legutóbbi iKalandos videószereplésén volt, ám most ismét a hegyi oktató, vezető szerepében jelenik meg.  Újraforgatjuk, ugyanis, azt a bizonyos videósorozatot, melyben Zsolt túrapraktikákról és tanácsokról beszél.
(Az eredeti videósorozatot hírlevél-feliratkozóként minden bizonnyal láttad már, egyébként innen érhető el mind az 5 rész ).
 
Kérésünk: Kérdezz! 21. századi színvonalon szeretnénk újraforgatni a sorozatot a mostani, kissé gagyi rész után. Részben a meglévő témákat fogja érinteni, részben újakat. Az új témákat Ti határozzátok meg. Íme a lehetőség, kérdezz; Ti mondjátok meg, miről meséljen Nektek Erőss Hópárduc Zsolt!
 
Néhány példa:
•milyen, mekkora zsákkal érdemes alpesi csúcsoknak nekivágni? •mikor, hogyan használjunk GPS-t? •hogyan szárítod meg a nedves cuccaidat a hegyen? •hány alsógatyát pakolsz egy expedícióra? És egy egyhetes túrára? •beadatsz-e magadnak oltásokat utazás előtt?
Várjuk kérdéseidet Zsolthoz itt lent , vagy az
Hirdetés