Adj száz forintot és megmásszuk a Nanga Parbat-ot

Klein Dávid
2012/11/21
A segítségeddel megvalósulhat a Nanga Parbat tiszta, téli megmászása...
Hirdetés

A minap találkoztunk Klein Dávidék nagyszabású expedíciós ötletével, ami gyakorlatilag egy ember nagy álmáról és annak megvalósításáról szól. Nem a Világot váltja meg vele és nem lesz jóllakott minden éhező ember, viszont jelképezi azt, hogy a nagy álmok igenis megvalósíthatóak. Ha úgy érzed, hogy megér Neked néhány petákot az expedíció sikere és ezzel Te is hozzájárulnál ahhoz, hogy egy álom megvalósuljon (és még némi exkluzív ajándéknak is örülnél), akkor itt a lehetőség.

Ha másért nem, legalább azért érdemes vetni az ügyre egy pillantást, mert talán ötletet meríthetsz a saját álmaid megvalósításához...

 

"Az Eseményhorizont égisze alatt – a Magyar – Amerikai Téli Nanga Parbat Expedíció (2012-2013) keretében – két társammal, Ács Zoltán (HUN) és Ian Overton (USA) arra vállalkozunk, hogy a hegymászás történetében először palack nélkül, télen érjük el a Nanga Parbat (8125 méter) csúcsát, Pakisztánban.

A mai napig csupán négy magyar hegymászó járt 8600 méter felett palack nélkül. Zoltán és én közéjük tartozunk. Az expedíció harmadik tagja – Ian Overton – rendkívül teherbíró és amerikai alpin mászó, valamint csapatunk képzett „egészségügyise”.

Bár már csatlakozott egy-két izgalmas szponzor csapatunkhoz (felszerelés szponzorok, úgy mint az alpingear, Tubbs Snowshoes, és a Johnnie Walker), az expedícióhoz szükséges teljes összeget még nem sikerült előteremtenünk. Ezért úgy döntöttünk, megszólítunk egyéni támogatókat is: aki szeretne hozzájárulni kis csapatunk sikeréhez,– bármilyen kis összeggel is akár – támogathat minket a következő honlapon keresztül: www.indiegogo.com/nangaparbat2013

A támogatásokat jelképes ajándékokkal – képeslapok, dedikált fényképek, kavicsok a hegyről, nemez jak-ok, stb. – köszönjük majd meg."

Klein Dávid

 

Az expedícióról naprakész infókat találsz az expedíció facebook oldalán!

 

We want you to Nanga Parbat
We want you to Nanga Parbat

Hirdetés