Menü

2012.11.21.     Hozzászólás 5

Klein Dávid

Adj száz forintot és megmásszuk a Nanga Parbat-ot

A segítségeddel megvalósulhat a Nanga Parbat tiszta, téli megmászása...


A minap találkoztunk Klein Dávidék nagyszabású expedíciós ötletével, ami gyakorlatilag egy ember nagy álmáról és annak megvalósításáról szól. Nem a Világot váltja meg vele és nem lesz jóllakott minden éhező ember, viszont jelképezi azt, hogy a nagy álmok igenis megvalósíthatóak. Ha úgy érzed, hogy megér Neked néhány petákot az expedíció sikere és ezzel Te is hozzájárulnál ahhoz, hogy egy álom megvalósuljon (és még némi exkluzív ajándéknak is örülnél), akkor itt a lehetőség.

Ha másért nem, legalább azért érdemes vetni az ügyre egy pillantást, mert talán ötletet meríthetsz a saját álmaid megvalósításához...

 

"Az Eseményhorizont égisze alatt – a Magyar – Amerikai Téli Nanga Parbat Expedíció (2012-2013) keretében – két társammal, Ács Zoltán (HUN) és Ian Overton (USA) arra vállalkozunk, hogy a hegymászás történetében először palack nélkül, télen érjük el a Nanga Parbat (8125 méter) csúcsát, Pakisztánban.

A mai napig csupán négy magyar hegymászó járt 8600 méter felett palack nélkül. Zoltán és én közéjük tartozunk. Az expedíció harmadik tagja – Ian Overton – rendkívül teherbíró és amerikai alpin mászó, valamint csapatunk képzett „egészségügyise”.

Bár már csatlakozott egy-két izgalmas szponzor csapatunkhoz (felszerelés szponzorok, úgy mint az alpingear, Tubbs Snowshoes, és a Johnnie Walker), az expedícióhoz szükséges teljes összeget még nem sikerült előteremtenünk. Ezért úgy döntöttünk, megszólítunk egyéni támogatókat is: aki szeretne hozzájárulni kis csapatunk sikeréhez,– bármilyen kis összeggel is akár – támogathat minket a következő honlapon keresztül: www.indiegogo.com/nangaparbat2013

A támogatásokat jelképes ajándékokkal – képeslapok, dedikált fényképek, kavicsok a hegyről, nemez jak-ok, stb. – köszönjük majd meg."

Klein Dávid

 

Az expedícióról naprakész infókat találsz az expedíció facebook oldalán!

 

We want you to Nanga Parbat

Olvass többet a témáról: Klein Dávid, Nanga Parbat, expedíció

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Túró Rudolf 2012.11.26.   18:34

  Túró Rudolf

  Nem akar valaki venni nekem egy üveg sört? Már egy órája szomjas vagyok. Ajándékba megkaphatná a kupakját...

  válasz erre...

 • bringaturás 2012.11.25.   11:34

  bringaturás

  Na ja, számomra az teljesen érthetetlen, hogy aki ilyen szintű mászásra készül, ennyire nincsen tisztában a saját teljesítőképességével és határaival??  A téli 8000-es mászásaikról híres lengyeleknek 4-szer nem sikerült...

  Csak baj ne történjen!

  válasz erre...

 • bouquet 2012.11.23.   11:07

  bouquet

  És ha nem sikerül, visszakapom? A véleményem erről ez: 

  “Az Eseményhorizont égisze alatt – a Magyar – Amerikai Téli Nanga Parbat Expedíció(2012-2013) keretében – két társammal, Ács Zoltán (HUN) és Ian Overton (USA) arra vállalkozunk, hogy a hegymászás történetében először palack nélkül, télen érjük el a Nanga Parbat (8125 méter) csúcsát, Pakisztánban”

  És igen, Ő még mindig tudja fokozni! Őrület. De én már a társait sem értem. Ez nem ciki nekik?

  Laikusoknak: Igaz hogy, nem tudok a betonon sem rendesen biciklizni, de most egykeréken átegyensúlyozok két toronyház között egy kifeszített drótkötélen. Szerencsére nem kell lerágni a körmünket, mert már most tudjuk, hogy amint kilép a liftből, megállapítja, hogy túl erős a szél a kísérlethez és ki sem megy a tetőre.

  http://pokmajom.tumblr.com/

  válasz erre...

 • vader 2012.11.22.   17:32

  vader

  A tarhálás magasiskolája!

  válasz erre...

 • Viki 2012.11.21.   13:56

  Viki

  Hajrá Fiúk!!!!

  válasz erre...