Menü

sportág: FUTÁS    táv: 5,7 km    szintemelkedés: -7 m    szintidő: 30     nehézség: Közepes

St.Martins Hotel- Zicksee

A St. Martins Wellness hoteltől induló 3 futóútvonal narancssárga 9-es számmal jelölt tagja. A szállodától a Zicksee-ig vezet az út, közben egy kicsit befutunk "Szent András a Zicksee-nél" faluba is.

A hotel bejáratától balra az elágazásnál találjuk az első jelet. A narancssárga táblák szépen elvezetnek minket a célig,a kis tó partjára.

Táblák ForrĂĄs: Mozgásvilág.hu

Képgaléria Klikk!

Az eleje rövid aszfalt, majd kb. 1-1,5 km földút. Eddig az útvonal megegyzik a vörös körével. Ott ahol a 8b útvonal visszafordul, a mi sárgánk megy tovább. Innen végig aszfalton futunk. Először el a kemping mellett. 

Itt egy kicsit szellősebben lettek kihelyezve az útbaigazító táblák, ezért figyeljünk. A kemping mellett vezető úton kell futnunk amíg be nem érünk a St.Andrä am Zicksee faluba, ahol is egy jobb kanyar után megint csak egyenesen haladva érjük el a célt, a parti körforgalom melletti parkolót. 

Egy kis tempó futásra alkalmas sima terep. Ha kellően kipihentük magunkat a parton akkor ugyanazon az útvonalon jutunk vissza!

Naplemente tanyával ForrĂĄs: Mozgásvilág.hu

Képgaléria Klikk!

 

 

 Szinttérkép a Movescounton ForrĂĄs: Kakuk András

Szinttérkép a Movescount-ról

Az útvonal elkészítését a Suunto új futórájának az R-nek köszönhetjük! Olvasd el a tesztjét itt.

Suunto 2 R ForrĂĄs: Suunto.com

 

Összesítés

A St.Martins Hotel- Zicksee hossza 5,7 km, az útvonal szintemelkedése -7 méter, szintideje 30, nehézsége közepes. Az útvonal Ausztria területén található.

GPS track letöltés: klikk ide!