Római kör - Kuttor Csaba futóútvonala Túra

A Római kör - Kuttor Csaba futóútvonala Túra hossza 12 Km. nehézsége Közepes. Az útvonal Magyarország területén található.
Hirdetés


nagyobb térképen való megjelenítése

 

1. Kezdjük el az északi vasúti összekötőtől, itt a Szentendrei útról befordulva le lehet parkolni. A Hév mellett futva végig forgalom mentes úton tudunk futni, jobbra  HÉV, erre kell csak figyelni.

2. A legvégén a Csillaghegyi HÉV megállónál egy utcányit forduljunk balra, majd jobbra egy nyíl egyenes utcában egész Békásmegyerig megint háborítatlanul tudunk futni.

3. 3km-nél érünk Békásra, itt jobbra vissza a főút mellé, majd keresztezzük a HÉV-et az átjáróban, rögtön az átjáró után a kerékpáros úton fussunk tovább Szentendre irányába!

4. 4,5km-nél gyalogos átkelő lesz, ahol menjünk át, és Békásmegyer szélén egyenesen földúton tudunk tovább futni.

5. 5,2km-nél érünk el egy kis erdőhöz, ott balra kell fordulni, és egyenesen a patakig futunk.

6. Pár száz méter múlva fordulunk is jobbra, és 6km-nél elérjük a Római part északi végét, ahol a kerékpáros úton lefelé fordulunk Bp felé. Az első szakaszon lehet földúton is futni a gát tövében, de lehet a tetején is ízlés szerint. Innentől végig egyenesen a Római parton futunk egészen a vasúti összekötő hídig.

7. 11km-nél érünk a végére, itt jobbra fordulunk, a Nánási úton is egy 50m erejéig jobbra, majd a Platán liget lkópark mellett befutunk az utcába. Ezen végigfutna érünk el újra  a szentendrei úthoz, ahol a 12km-es futásnak vége

Hirdetés