Menü

sportág: FUTÁS    táv: 12 km    szintemelkedés: m    szintidő:     nehézség: Közepes

Római kör - Kuttor Csaba futóútvonala


Római kör - Kuttor Csaba futóútvonala nagyobb térképen való megjelenítése

 

1. Kezdjük el az északi vasúti összekötőtől, itt a Szentendrei útról befordulva le lehet parkolni. A Hév mellett futva végig forgalom mentes úton tudunk futni, jobbra  HÉV, erre kell csak figyelni.

2. A legvégén a Csillaghegyi HÉV megállónál egy utcányit forduljunk balra, majd jobbra egy nyíl egyenes utcában egész Békásmegyerig megint háborítatlanul tudunk futni.

3. 3km-nél érünk Békásra, itt jobbra vissza a főút mellé, majd keresztezzük a HÉV-et az átjáróban, rögtön az átjáró után a kerékpáros úton fussunk tovább Szentendre irányába!

4. 4,5km-nél gyalogos átkelő lesz, ahol menjünk át, és Békásmegyer szélén egyenesen földúton tudunk tovább futni.

5. 5,2km-nél érünk el egy kis erdőhöz, ott balra kell fordulni, és egyenesen a patakig futunk.

6. Pár száz méter múlva fordulunk is jobbra, és 6km-nél elérjük a Római part északi végét, ahol a kerékpáros úton lefelé fordulunk Bp felé. Az első szakaszon lehet földúton is futni a gát tövében, de lehet a tetején is ízlés szerint. Innentől végig egyenesen a Római parton futunk egészen a vasúti összekötő hídig.

7. 11km-nél érünk a végére, itt jobbra fordulunk, a Nánási úton is egy 50m erejéig jobbra, majd a Platán liget lkópark mellett befutunk az utcába. Ezen végigfutna érünk el újra  a szentendrei úthoz, ahol a 12km-es futásnak vége

Összesítés

A Római kör - Kuttor Csaba futóútvonala hossza 12 km, az útvonal szintemelkedése méter, szintideje , nehézsége közepes. Az útvonal Magyarország területén található.

Várható időjárás (hőmérséklet, csapadék, szélerősség)

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök
°C 17 / 29 18 / 29 18 / 23 21 / 22
mm 0.0 4.4 8.3 2.0
km/h 17.3 30.2 29.5 23.4

Hosszabb távú, részletesebb előrejelzések: meteoplaza.info

Olvass többet: futóútvonal