Szezonzáró 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/11/11
Z árul a futószezon.
Hirdetés



November 19-20-án Siófokon, a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon zárja Budapest Sportiroda-BSI az idei futószezonját. Öt távon kilenc különböző számban lehet majd futni, a negyedmaratontól a klasszikus maratonig minden futó megtalálhatja a távot, amellyel lezárhatja az idei évet.

 

Futótávok mindenkinek. A 42 kilométeres maraton két nap alatt három részletben teljesíthető, egyéniben vagy párban. A 21 kilométeres félmaraton ugyancsak egyéniben és párban futható, egyben vagy két részletben. A 14 kilométeres harmadmaratonon egyéniben és párban lehet indulni, a 10,5 kilométeres negyedmaraton és a 7 kilométeres hatodmaraton egyéniben teljesíthető.

 

Sport és Balaton. A Balaton Maraton és Félmaraton létszámát tekintve Magyarország harmadik legnagyobb félmaratonja, az elmúlt évben közel 1100-an indultak ezen a távon. A balatoni 21 kilométer különlegessége, hogy november végén az év közben megszokottnál 10-15 fokkal hűvösebb időben teljesíthető.

Mint minden évben, a  8. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon ra idén is az egész országból érkeznek résztvevők. A szezonzáró futóesemény kétezernél is több embert vonz a Balatonhoz turisztikai holtszezonban.
Hirdetés