Pálinkás Kata Trail Running – egy különleges futóverseny Hír

Mozgásvilág.hu - Maulik Nikolett
2009/05/27
Vadregényes környezet, változatos, kellemesen lankás terep, gyönyörű panoráma, a Cserhát rejtett szépségei… ezek várnak rád, ha részt veszel a Pálinkás Kata Trail Runningon – ráadásul június 24-ig még kedvezményesen is nevezhetsz a versenyre!
Hirdetés

Immár harmadszor kerül megrendezésre augusztus 23-án, vasárnap a terepfutó fesztivál, ahol gyönyörű tájakon bizonyíthatod ügyességedet és rátermettségedet.

A Budapesttől 80 km-re észak-keletre fekvő Bér község közelében, Virágospusztán ( Andezit Hotel ) rendezik a versenyt, ahol három távon is indulhatsz edzettségedtől és kedvedtől függően.

 

A vadregényes, változatos terepen kijelölt útvonal izgalmas alternatívát jelent a szokásos városi betonon megtartott futásokhoz képest. Fantasztikus kilátás, lankás terep, végig füves földút, rejtett tavak várnak rád a Cserhát ban. A program végig kiszalagozott útvonalon halad, így térképre, tájolásra sincs szükség.

A gyakorlott félmaratonistákon kívül a rövidebb távot kedvelő futókra is gondoltak a szervezők, akik 5 és 10 km-es minimaratonon tehetik próbára magukat. Minden táv résztvevői egyszerre 12 órakor rajtolnak az Andezit Hoteltől , majd a Cserhát legszebb részeit érintve haladnak a cél felé.

 

Családod tagjai nem szeretnek futni? Sebaj! őket se hagyd otthon, hiszen a sok, változatos programnak köszönhetően egy élményekben gazdag napot tölthetnek a természetben! Amikor éppen nem neked drukkolnak, akkor sem fognak unatkozni, hiszen lesz itt mászófal, ugrálóvár, felfújható játékok, gyerekprogramok kicsiknek és nagyobbacskáknak, vadaspark, quadpálya, Volkswagen bemutató és tesztvezetés, valamint tombola. Családi túraprogramként az érdeklődők túravezetővel látogathatnak el a közeli andezit sziklákhoz.

Dönts gyorsan, és nevezz június 24-ig kedvezményesen mindhárom távra! Ha úgy döntesz, belevágsz, ne habozz, hiszen egyre fogy az idő!

 

A terepfutóversenyt a szervezők Pálinkás Kata emlékének ajánlják. Kata együtt futott velük Béren 2007-ben, lelkesedése, sport szeretete példaértékű volt, és sokat tett a természeti sportok, így a trail running hazai népszerűsítésért is.

Részletekért klikk ide!
Hirdetés