Napfelkelte Félmaraton - prémium verseny csak 333 résztvevőnek!

(X) - Támogatott tartalom
2018/05/22
Tihany után, de még Szigliget előtt pirkad az #újprojekt

"The Unique", az #újprojekt 

Időpont: 2018. Augusztus 19., hajnali 5 óra
Helyszín: Mindszentkálla – Révfülöp - Badacsony
Nevezők száma: 333 fő
Távok: csak 21K (félmaraton)

Napfelkelte Félmaraton Forrás: (c) I. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton
Napfelkelte Félmaraton
Kép forrása: (c) I. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton
 

#újprojekt

A szervező csapat elsőként sajtóreggelin jelentette be új, prémium kategóriájú versenyét, amely az első pillanattól az utolsóig különlegesnek és egyedinek készül. A futniszép.hu csapata által közel 10 hónapja szervezés alatt álló versenyéről a lepel végre lekerült. “Mindig próbálunk olyan élményeket biztosítani rendezvényeink által a futók számára, mely örökké emlékezetes marad számukra. Ettől egyedi egy verseny.” mondta Keczán Pál főszervező. A Balaton leglátogatottabb hétvégéjén hajnalban megrendezendő verseny annak ígérkezik, minden tekintetben.

#különleges

A versenyzők Mindszentkálla legkellemesebb kávézójának kerthelyiségében, egyúttal a versenyközpontban gyűlnek össze, majd különbuszok szállítják őket egyenesen a Révfülöpi kikötőbe, ahol

 

 

hajnali 05:00-kor elindul velük a Balaton vizén egy katamarán, amely Badacsonyig meg sem áll. A Balaton közepéről, közösen nézik meg a páratlan szépségű napfelkeltét, melyhez dj-k biztosítják a hangulatot, és a bemelegítést is út közben tartják meg.

 

 

Partra szállást követően elrajtol az egyetlen távú mezőny, azaz a 21K-s futás, mely 90%-ban bicikli úton, helyenként a part mentén, néhol pedig a Balatoni régió egyik legkellemesebb részén, a Káli-medence mentén halad. 


#Guinnes-rekord

Célba érve a központban a Cornexi támogatásával Guinnes-rekordot döntő közös zabkása evést szerveznek a futóknak, ezt követően pedig a helyi falunap veszi kezdetét megannyi izgalmas programmal, a másnapi tűzijátékról nem is beszélve, így érdemes több napra tervezni a családdal. 

 

Napfelkelte Félmaraton Forrás: (c) I. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton
Napfelkelte Félmaraton
Kép forrása: (c) I. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton

Készülj! A létszám erősen limitált, állj startra készen akkor is, amikor a nevezés megnyílik!