Mozgós Szilveszter Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/27
Újévköszöntő, óévbúcúztató sportesemények országszerte
HirdetésMalacod van! Vagy még nincs? Fuss egy szilveszterit és még a vacsorádat is megnyerheted az év utolsó napján késő délelőtt a budapesti Bókay Kertben. Szilveszteri futóverseny 300 métertől 10 000 méterig. Klikk ide! 

 

Ne told be az összes beiglit, amit otthon találsz, mert a XV. óbudai Beigli-Futásra 25dkg beiglivel, vagy egyéb karácsonyi süteménnyel tudsz benevezni. A III. kerületi Fő térről indulnak a 2, 4 kilométeres futóversenyek, illetve gyalogos túrák. Klikk ide! 

 

A babona szerint az újévi cselekedeteknek hatásuk van az egész évre. Nem ajánlott többek között sokat enni, dolgozni vagy vitatkozni. Ezért ne vitatkozz, húzz futócipőt és újévi ebéd helyett gyere, fuss velünk egy kört Debrecen belvárosában , hogy jól kezdődjön az újév! A futáson minden résztvevő emlékérmet kap! Klikk ide! 

 

A VVSI agárdi sporttelepén 5 és 13,7 km-es vidám, szilveszteri óév búcsúztató futóversenyt rendeznek, érem és pezsgődíjazással. Klikk ide! 

 

Töltsd az év utolsó napját egy vidám hegyi félmaraton futással Törökbálinton! Szalagokkal kijelölt, erdei sétautakon vezető futópályán, kb 350 méter aszfalttal. Klikk ide! 

 
Hirdetés