Kéz a kézben az NN FAMILY RUN-on Hír

Kéz a kézben az NN FAMILY RUN-on Hír

Balatonman Triatlon Kft.
2016/08/02
Gyere szeptember 3-án a Városligetbe!  A Szervezők várják a kutyásokat, a babakocsisokat, a családokat, a céges váltócsapatokat, a szingliket és a párokat, vagy éppen a párkeresőket az Ötvenhatosok terén! 
Hirdetés

Csodabogárnak néz a családod, mert futás nélkül nem telhet el hét? Itt az idő, hogy nekik is megmutasd: a mozgás öröm, és nem utolsó sorban egészség…

Vidd el őket szeptember 3-án, szombaton az NN FAMILY RUN-ra, ahol a színes programok mellett futóeseményekkel várnak benneteket a szervezők. Egyben biztos lehetsz: a futóközösség minden tagjának kínálnak programot ezen a napon. Futhattok 3 km-től egészen félmaratonig,   jöhettek délután és este; tekinthetitek egy jó bulinak, felkészülésnek egy későbbi versenyre vagy hajthattok komoly eredményre is.

Ezen a hétvégén várják a kutyásokat, a babakocsisokat, a családokat, a céges váltócsapatokat, a szingliket és a párokat, vagy éppen a párkeresőket az Ötvenhatosok terén.

NN FAMILY RUN Forrás: (c) Balatonman Triatlon Kft.
NN FAMILY RUN
Kép forrása: (c) Balatonman Triatlon Kft.


Merre halad az útvonal?

Az Ötvenhatosok teréről indulnak a távok, majd a Ligeten keresztül közelítik meg a futók a Hősök terét, amelyet a Szépművészeti Múzeum felől kerültök meg. A Kós Károly sétányon elfut a verseny a Széchenyi fürdő előtt, majd a fordító után a Vajdahunyad várán keresztül vezet az útvonal. Ezt követően a Liget legszebb részeit érintitek, majd a kör végén az Ötvenhatosok terére értek vissza.

Találkozzunk szeptember 3-án, szombaton!

A rajtok - a távoktól függően - 15:00 és 20:00 között zajlanak a Városligetben, az Ötvenhatosok terén.

És hogy kik találnak maguknak ezen a napon sporteseményeket? A gyaloglók, a babakocsisok, a kutyások, a céges csapatok, és természetesen te is, aki már hosszabb távokon is bizonyítottad rátermettséged!

NN FAMILY RUN Forrás: (c) Balatonman Triatlon Kft.
NN FAMILY RUN
Kép forrása: (c) Balatonman Triatlon Kft.


Meghirdetett futamok

Gyaloglás: túra jellegű, bemelegítő futam; Nordic walking, illetve sportséta stílusban.
Táv: 1 kör (3 km)

Babakocsis futás: anyuka és/vagy apuka fut a babakocsival; 1 rajtszámmal, 1 felnőtt + baba a kocsiban vagy 2 felnőtt + baba a kocsiban.
Táv: 1 kör (3 km)

Gazdi - Kedvenc kutyás futás: az indulók kutyával futhatnak (póráz kötelező, szájkosár ajánlott); 1 gazdi + 1 vagy két kutya, vagy 2 gazdi + 1 vagy két kutya egy rajtszámmal. Az indulókat a biztonságuk érdekében szakaszosan indítjuk. Partnerünk a Mosoly Rehabilitációs Központ kutyakiképző iskolája.
Táv: 1 kör (3 km)

Céges váltófutás: céges csapatok jelentkezését várjuk; minimum 2 fő, de akár 7 fős csapatban is teljesíthetitek a félmaratoni távot.
Táv: 7 kör (7x3 km)

Családi váltófutás: családi csapatok jelentkezését várjuk; feltétel, hogy egy csapatban legalább 2 generáció képviseltesse magát. Ha 5 vagy több fős a család, akkor valamelyik kört ketten is futhatják együtt.
Táv: 4 kör (4x3 km)

Egyéni futás:  5,25 km //  10,5 km //  21,1 km

A versenyen nem vár a nagy mumus, nincs szintidő, csupán egyetlen dolgot kell figyelembe venned: a versenyközpont és a célterület 23 órakor zár.

Nevezz augusztus 22-éig online kedvezménnyel >> <<, vagy ha lemaradnál, szeptember 2-áig a MARATONMAN DEPO-ban, a 13. kerület, Népfürdő utca 5/c alatt!

Hirdetés