Indulj el Te is a triatlon VB-n! Hír

Turizmus.com
2010/04/28
Ez lesz a világ elsõ „zöld” triatlon-világbajnoksága, a profik mellett az amatõrök is elindulhatnak rajta...
Hirdetés
Sydney, Szöul, Madrid, Hamburg, London és Kitzbühel után Budapestre érkezik szeptember 8-12. között a Dextro Energy Triathlon ITU Világbajnoki sorozat , így fõvárosunk nemcsak a világbajnoki sorozat döntõjének ad otthont, hanem a 2010-es világbajnokságnak is. Azaz az elit, aquatlon, U23, junior, paratriatlon és korosztályos VB-knek. A 2010-es budapesti triatlon-világbajnokság több szempontból is különleges lesz: ez lesz a világ elsõ „zöld” triatlon-világbajnoksága, a profik mellett az amatõrök is elindulhatnak rajta, a sportolók pedig a fõváros szívében kialakított versenypályán versenyeznek majd – mondták el a szervezõk április 27-én, a Lágymányosi Öbölben tartott sajtótájékoztatón.
 
80682-trathlonbirnga.jpg
 
Tetszik a dolog, indulnál? Még nem vagy tapasztalt triatlonos, de részt szeretnél venni az év legnagyobb hazai sporteseményén és nem tudod, hogyan állj neki a felkészülésnek? Fogalmad sincs, hogy mennyit eddzél ahhoz, hogy te is teljesíteni tudj egy sprint vagy olimpiai távot a VB-n? Ebben segít neked az !
 
80682-triathlonuszas.jpg
 
A szervezõk a 400-500 fõ hazai induló mellett több mint 6000 külföldi versenyzõt és kísérõt várnak, így az esemény turisztikai jelentõsége igen nagy. 
Csak a www.triathlon.com weboldalon már eddig is több mint 2000 külföldi szállásfoglalás történt. A Forma 1 mellett most már bizonyos, hogy turisztikai szempontból ez lesz messze a legjelentõsebb hazai sportesemény idén.
Info: .
Hirdetés
Hirdetés