Menü

2015.03.04.     Hozzászólás 1

VasváriPress

HUNfoglalás - egy új típusú sportrendezvény március 14-én

Akadályfutás, crossfit és teljesítménytúra egyben


A 2015 tavaszán debütáló HUNfoglalás egy olyan sportesemény-sorozat első állomása, amibe az akadályfutó versenyek, crossfit jelegű challengek és teljesítménytúrák is beletartoznak.

A március 14-ei challenge-et a Pilis-hegységben rendezik. A 20 kilométeres akadályfutás alkalmával az erdei terep mellett több mint 15 izgalmas, adrenalin-növelő akadályt és több mint 1000 méteres szintkülönbséget is le kell küzdeni.

 

Hunfoglalás 2015

 

A versenyzők március 14-én reggel 8óra kor rajtolhatnak a csobánkai Cserkészparkból, cél a dobogókői turistaház.

  

Nem szükséges végigfutni a távot, limitidő azonban van, érdemes fejlámpával készülni….

 

„A tervezett versenyek legtöbbjén csapatban lehet indulni, és szükség lesz a társ fizikai és mentális segítségére is. A résztvevők számát kivételesen maximalizáltuk, a csapatok versenyében 75 gárdát, azaz háromszáz főt várunk, egyéniben maximum száz résztvevővel kalkulálunk. Érdekességnek számít, hogy az akadályok – sokszor katonai feladatok – fizikai és szellemi tudást is igényelnek, az állomásokon kvíz-, memória- és logikai játék is szerepel, tehát az erejük mellett az eszüket is kell használniuk a résztvevőknek. Az Árpád vezér HUNfoglalás elnevezés arra utal, hogy sok érdekes történelmi, honfoglalás-kori ténnyel és ősi kultúránkkal is megismerkedhetnek a versenyzők ” – mondta Fábián Miklós főszervező, a tavaly áprilisi, Eplényben rendezett Spartan Race szervezőbizottságának vezetője.

 

 

Olvass többet a témáról: hunfoglalás, akadályverseny

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • Fotonológus 2015.03.12.   11:47

    Fotonológus

    Az eseményen a https://www.facebook.com/klegerfoto Fesztivál rendezvény fotonológus is jelen lessz. A Fotó Art Fotósiskola szárnyai alatt.

    válasz erre...