Garmin Instinct 2 Solar

Garmin Instinct 2 Solar

Simon Ádám
Simon Ádám
2022/06/14
Tetszenek a high-end sportórák, de nem fér bele a büdzsébe? Szerinted is túlárazottak a csúcskategóriás okosórák? De azért lehet, hogy mégiscsak szükséged lehet egy nagytudású órára? Ismerd meg a Garmin Instinct 2 sportórát!
Hirdetés

Gyakoriak az olyan kommentek, amik egy-egy termék túlképzettségét firtatják… vagyis pontosabban azt, hogy sokan olyanok is megvesznek egy adott terméket, akik a kütyü tudásának csupán a töredékét használják ki és feleslegesen adnak ki érte csilliókat. Valami hasonló a helyzet mostanában a Garmin csúcssportórái körül is, mint amilyen a fenix, vagy az epix. Mert való igaz, hogy ugyan tudásban is egyre magasabb szintet képviselnek ezek az órák, mint pár évvel ezelőtt, most már árban is igencsak luxusnak számítanak, még akkor is, ha amúgy marha hasznos képességeik vannak. Persze ott van az a faktor is, hogy ezek az okosórák nem feltétlenül azért tudnak kismillió dolgot, hogy azt a felhasználója mind kihasználja, hanem azért, hogy bármelyik is jusson a tulajdonosának eszébe az évek során, akkor arra az az óra legyen képes és ne kelljen egy második, harmadik vagy sokadik kütyüre szükség - szóval továbbra is az az én véleményem, hogy aki megengedheti magának, az ne fogja vissza magát, nem fog csalódni, de adósságba se verje magát senki miatta, mert vannak alternatív lehetőségek márkán belül is.

Merthogy nyilván a Garmin is tisztában van ezzel a helyzettel (mármint azzal, hogy nem mindenkinek van szüksége avagy büdzséje a highend sporórákra) ezért is van a palettáján több különböző modell, mint amilyen például az Instinct 2. Az a helyzet, hogy ez egy képességeit illetően igencsak erős óra, számos sallang elhagyásával, ami sallangmentesség amúgy nem csak az árcédulára, de az óra teljesítményére is igen kedvezően hat. Nem egy low-budget, belépő árú óra, de akinek a sok-sok sportlehetőség és a hosszú üzemidő elengedhetetlen, annak egy jóval elérhetőbb lehetőség, mint a csúcs Garminok. Összefoglalva egy két méretben kapható, akár gyerekeknek, de hölgyeknek mindenképp komfortosabb méretű, sportos-divatos lifestyle sportóra okosfunkciókkal, érintős fizetéssel és a napelemének köszönhetően akár végtelen üzemidővel.

Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2 bővebb infók, árak...

Hirdetés