Egyedülálló futóélmény a föld alatt! Hír

BBU-Szervezőiroda
2016/10/20
Október 29-én, szombaton kerül megrendezésre Magyarország egyik legkülönlegesebb helyszínén, a kőbányai pincerendszerben a BBU Halloween Run elnevezésű föld alatti élményfutás és gyalogtúra.
Hirdetés

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye következik, amely a kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja le a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket.

A hátborzongató élmény garantált...

Természetesen egy Halloween futás nem lehet teljes a különböző látványelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára, igazi hátborzongató hangulatra készülhetnek a résztvevők. A futók várakozása így találkozik a szervezők céljaival, amely extra élményekkel dúsítva kívánja bemutatni a kőbánya alatt húzódó földalatti labirintust a résztvevőknek.

BBU Halloween Run Forrás: BBU-Szervezőiroda
BBU Halloween Run
Kép forrása: BBU-Szervezőiroda

Galériáért katt a képre!


Kik indulhatnak a versenyen?

A szervezők valóban mindenkire gondoltak, hiszen ovis, sulis és családi futam (700 m), valamint 4, 7 és 21 km-es futó- és váltóverseny várja az indulókat, de vezetett túra is indul, így gyalogosan is bejárható a titokzatos járatrendszer. A versenyen indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem vár a célban!

 

Izgalmas kiegészítő programok a helyszínen

A BBU Halloween Run versenyközpontja október 29-én 14 órától várja a versenyzőket Budapesten a X. kerület Előd u. 1. szám alatt található Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (KÖSZI), ahol lesz arcfestés, mécseskészítés, aki pedig tökkel érkezik, az kifaraghatja saját töklámpását!

A pincerendszer terhelhetősége miatt csak korlátozott számban van lehetőség az indulásra, így mindenképpen tanácsos online előnevezni, amelyre október 26-án, szerda éjfélig van lehetőség.


BBU Halloween Run Forrás: BBU-Szervezőiroda
BBU Halloween Run
Kép forrása: BBU-Szervezőiroda

Galériáért katt a képre!

 

 

 

Bővebb infó:
www.bbu.hu
www.facebook.com/BBU Halloween Run

Hirdetés