Egy hónap múlva 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2012/02/16
Négy nap alatt lehet körbefutni a Balatont, összesen 195,4 kilométer várja a futókat.
Hirdetés2012. március 15-18. között lesz az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton , a Budapest Sportiroda (BSI) szezonnyitó futóeseménye, mely számos különféle lehetőséget kínál arra, hogy a magyar tenger partján kezdjük el a 2012-es futószezont . A távok teljesíthetők egyéniben, párban vagy csapatban, és csatlakozni lehet négy, kettő vagy akár csak egy napra is a mezőnyhöz.

Az 5. BSI Balaton Szupermaraton keretében négy nap alatt lehet körbefutni a Balatont, összesen 195,4 kilométer várja a futókat.

A BSI FélBalaton Szupermaratonon két nap alatt 95,8 kilométer teljesíthető Badacsonytól Siófokig.

Aki már a tavasz elején szeretne egy maratonnal indítani, március 17-én állhat rajthoz a BSI MaratonFüreden .

Az ultrafutók pedig bármely naphoz csatlakozhatnak a BSI Balaton Szupermaraton+ keretében.

 

Az első napon a mezőny Siófokról indul, a cél Fonyódon lesz 46,7 kilométer megtétele után. Innen rajtol el a második nap, a cél 52,9 kilométerre van Szigligeten, a vár alatt. A harmadik napon Badacsonyból indul a mezőny, itt már a FélBalaton Szupermaraton teljesítői is csatlakoznak a 43,6 kilométeres távhoz Balatonfüredig. A negyedik napon a Balatonfüredről Siófokig tartó 52,2 kilométeres szakasz zárja az eseményt.

A Balaton megkerülése különleges élmény, amit csak fokoz, hogy futás közben láthatjuk a Tihanyi Apátságot, Badacsony hegyét, a Szigligeti Várat, és az útvonal egy része a tó partján halad.

Részletek, nevezés...
Hirdetés