A harcosok beveszik Budapestet

A harcosok beveszik Budapestet

(x) - Támogatott tartalom
2014/04/30
A Fighters’ Run nem csak helyszínben, hanem árban is a legelérhetőbb kalandfutás

Palánk- és épületmászás, rámpák, mocsaras árkok, vizes medence, szögesdrót pálya, kúszócső a föld alatt és felett, kötélháló és még megannyi épített és természeti akadály meg persze futás hegyen-völgyön... Ez a Fighters\' Run, hazánk első számú akadályokkal nehezített futóversenye, amely most először hódítja meg a fővárost: május 17-én a Csillebérci Szabadidő Központban várja a bátor résztvevőket és a nézőket!

Több mint 14 természeti és épített akadállyal 7, illetve 14 km-es egyéni és csapatverseny, céges és éjszakai futam, valamint külön gyerek és junior pálya várja a kalandsportok kedvelőit május 17-én a Fighters’ Runon.

 

Fighters’ Run 2014 Forrás: Fighters’ Run 2014
Fighters’ Run 2014
Kép forrása: Fighters’ Run 2014

 

A versenyzők a Csillebérci Szabadidő Központból indulnak, bekanyarodnak a Budakeszi Erdőbe, majd egy paintball és bmx-pályát is útba ejtenek, hogy aztán néhány ütős akadályt meghódítva keresztülvágjanak a Challengeland Kalandparkon. Tehát lesz futás völgyön-hegyen, kihívás föld alatt és felett, vízben, sárban, levegőben. A legifjabb generáció is tesztelheti a rönkvár mászást, a Normapark hozzájárulásával új szemszögből ismerkedhetnek meg a harcos indulók a bringás rámpákkal, csak úgy, mint az óriás kőmedencével – természetesen vízzel feltöltve.

Az esemény nem csak a hobbi és profi sportolóknak, de jó néhány ismertségnek is vonzó program. A kihívást vállalók között ott lesz többek között Pindroch Csaba, Müller Attila, Kótai Mihály sőt, már egy-egy a Hooters lányokból, illetve szépségkirálynőkből álló csapat is a nevezők között van. Az indulók mintegy egyharmada átlagosan egyébként is nő, így senki sem mondhatja, hogy ez csak az erősebbik nem terepe!

 

Fighters’ Run 2014 Forrás: Fighters’ Run 2014
Fighters’ Run 2014
Kép forrása: Fighters’ Run 2014

 

Most először jön ilyen verseny Budapestre, így természetesen fokozottak a várakozások. Különösen hogy a hasonló versenyek között a Fighters’ Run nem csak helyszínben, de nevezési díjban is a legelérhetőbb a széles versenyzőközönség számára” – nyilatkozták a szervezők, akik szándékuk szerint a nézők, kísérő családtagok, érdeklődők szórakoztatására is kiemelt hangsúlyt fektetnek a csillebérci helyszínen.