Számolj lépést a Silva-val, hogy megtudd mire vagy képes Hír

www.multinavigator.hu
2008/11/04
E heti cikkünkben egy olyan lépésszámlálót ajánlunk Nektek akciós áron, ami kényelmesen, a csuklótokra szíjazva mutatja meg nektek, hogy mire is vagytok képesek valójában. Ez az eszköz pedig nem más, mint a Silva Ex-Ped Go .
Hirdetés

A gyaloglás hatékony, könnyű módja a jobb forma és a fittség elérésének. Kíméli a testet, miközben sok kalóriát éget el anélkül, hogy túlzottan igénybe venné az ízületeket és az izmokat.  Egyszerű módja napi mozgásigényünk kielégítésének, ha például egy megállóval korábban szállunk le a buszról és gyalog tesszük meg a munkahelyünkhöz vezető út hátralévő részét, vagy lift helyett felszaladunk emeleti otthonunkba, vagy munkahelyünkre. Ha megteszünk napi 10 000 lépést, az már jó alapot biztosít az egészséghez.

 

Nem is gondolnád, hogy naponta csak egy kis odafigyeléssel elérheted az egészség megtartásához elegendő 10 000 lépést. Azaz megközelítőleg 6-7 kilométert, amely nem több mint egy - másfél óra testmozgás és még külön időt sem kell szakítani arra, mivel a napi tevékenységünk alatt sok időt töltünk el sétával.

És ha estig sem értük el a kitűzött célt a 10 000 lépést, még mindig lemehetünk kedvesünkkel egy esti kellemes sétára, hogy elérjük azt.

Az óra használata nem jelent plusz erőfeszítést egyszerűen napi szinten látjuk mit tettünk meg az egészségünkért és még mit tehetünk, mielőtt eltelne a teljes napunk.

 

A Silva új lépésszámlálói sok fajta és formában kaphatók. Létezik övre csíptethető, nyakban hordható, kézben vihető, de még karóra kivitelben is. Engedjétek meg, hogy e heti cikkünkben egy olyan lépésszámlálót ajánljunk Nektek akciós áron, ami kényelmesen, a csuklótokra szíjazva mutatja meg nektek, hogy mire is vagytok képesek valójában. Ez az eszköz pedig nem más, mint a Silva Ex-Ped Go .


Az Ex-Ped Go mindennapi használatra tervezett sportóra, ami nem csak az időt és a dátumot mutatja, hanem a napi futás, gyaloglási, vagy sport teljesítményünket is ellenőrizhetjük. A stopper funkció n kívül méri a napi lépésszám ot, amiből okosan kiszámolja a megtett távolság ot, illetve a sebesség et, az elégetett kalóriát és lépéssűrűség et. Ezen felül lehetőség van cél lépésszám és cél távolság kitűzésére is, amit hangriasztás sal jelez az óra, amennyiben elértük a beállított célt. Kétsoros, hátsó megvilágítású (backlit LCD) kijelzőjéről jól leolvashatók az óra által mért adatok. A mért értékeket nagy számokkal jeleníti meg, így sportolás közben nincs szükség megállásra, vagy lassításra, hogy mindezt leolvassuk az óráról. A sportfunkciók on kívül megtaláljuk az általános órafunkciók at is, mint például az ébresztés t, a 12/24 órás időkijelzést és a naptárat. A Silva Ex-Ped Go -t víz és ütésálló ház ba építették, így nem kell aggódnunk azért, hogy sportolás közben beázik, vagy megsérül, és mivel a csuklónkra van szíjazva, elvesztésétől sem kell tartanunk.

A Silva Ex-Ped Go azoknak is kiváló sportóra, akik csak a napi lépésszámot szeretnék tudni és nem akarnak külön lépésszámlálót hordani a derekukon.

 

A Silva Ex-Ped Go tulajdonságai:  

- Kétsoros kijelző, ami mutatja a megtett lépésszámot és egyéb beállítható adatokat (távolság, sebesség, kalória, lépés frekvencia és automata időmérő) - Kitűzhető cél lépésszám és távolság (hangriasztással az elérésekor) - Ébresztés - Stopper - Egy gombnyomással elérhető lépésszámláló mód - Backlit LCD kijelző - 12/24 órás időkijelzés naptárral - Víz és ütésálló kialakítás

 

Ha komolyan edzel, vagy csak egyszerűen szeretsz sokat mozogni és kíváncsi vagy a teljesítményedre, a Silva Ex-Ped Go sportórát Neked találták ki!

Gyere el hozzánk , vagy rendeld meg webáruházunkból és most 11 900 Ft helyett, mindössze 6 950 Ft -ért lehet a tiéd ez az okos „edzőpartner”.

Lépésszámlálóinkról a multiNavigator.hu oldalon tájékozódhatsz bővebben.

 
Hirdetés