Jön az év legfittebb napja - Itt a 6. Tesco FittAréna Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/11/17
Fitneszben a legnagyobb
HirdetésNovember 27-én 6 teremben közel 50 fitnesz és aerobik órán lehet részt venni a 6. Tesco FittArénán . Az esemény az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. 4000-en tudnak együtt mozogni ezen a napon a Papp László Budapest Sportarénában . A szervező Budapest Sportiroda (BSI) szeretné megvalósítani Magyarország legnagyobb Zumba óráját is, több mint 1000 résztvevővel!

 

Különlegességek a színpadon. A  6. Tesco FittArénán  számos meglepetéssel is készülnek a fellépők. A Kangoo csapat magyar népviseletben, a Princess női hegedűtrió zenéjére lép színpadra, Czanik Balázs dj-t és akkordgitárost is hoz magával. Cseresnyés Bea október végén adott életet második kislányának, és alig egy hónappal a szülés után ő tartja az első órát a Nagyszínpadon. Béres Alexandra és Katus Attila is különleges meglepetést ígér a résztvevőknek.

 

Rubint Réka és Schobert Norbert idén újra közösen tartanak órát, Bárány Attila dj zenéjére. „Minden olyan embernek szánjuk ezt az órát, aki a mozgásban örömét leli, hiszen a legfontosabb azért mozogni, hogy ez az öröm forrása legyen”  - mondta Rubint Réka .

 

„ A Tesco FittAréna nem csak a fitneszről szól” – mondta Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója . „Ez egy közösségi élmény, ahol az egészséges életmód és a sport áll a középpontban. Lehetőséget adunk új mozgásformák jó hangulatú kipróbálására. Előadóink kifejezetten úgy állították össze a mozdulatsorokat, hogy bárki követni tudja azokat. Szeretnénk itt is megmutatni mindenkinek az együtt sportolás örömét, ami a futó- és kerékpáros eseményeinket jellemzi. Amikor több mint 2000 ember mozog együtt, ott olyan mennyiségű endorfin szabadul fel, mint az állóképességi sportokban!”
Hirdetés