Gyorsan lefogyni és... soha többé visszahízni?? Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/11/02
Miért általános a sikertelenség a mindannyiunk számára fontos egészség és szépség területén?

Ez a mondat kimondva vagy kimondatlanul a felnőtt lakosság több mint 60%-ának legfőbb vágyai közt szerepel, Magyarországon az elhízás már népbetegségnek számít.

Mindez összefügg a rossz táplálkozási szokások kal, a mozgáshiánnyal , a stresszel , de a legszomorúbb, hogy a lelki megpróbáltatásokon túl az elhízás számos krónikus megbetegedés alapja is.

Mégis: csupán a lakosság 1%-a (!) képes rávenni magát a rendszeres és kitartó sportolásra, az egészséges ételek fogyasztására. Az életmódváltás a többség számára egy időnként fellángoló, rövid életű elhatározás, mely a legtöbb esetben kudarcba fullad.

 

81964-_MG_8462.jpg

 

De vajon miért ilyen általános a sikertelenség pont a mindannyiunk számára kiemelkedően fontos egészség és szépség területén?

1. ok: a kitartás hiánya – 37% A kudarc okaként az akaraterő és a kitartás hiánya a legjelentősebb. Sokan nehezen veszik rá magukat a mozgásra, a leggyakoribb kifogás a „nincs időm" vagy a „fáradt vagyok, nincs erőm hozzá".

2. ok: elmarad az életmódváltás –27% A sikertelen fogyókúrázók, amint sikerült leadni néhány kilót visszatérnek a régi szokásaikhoz és a mozgásszegény életmódhoz. A leggyorsabb út a jo-jó effektushoz, az egyre nehezebben leadható kilókhoz!

3. ok: a motiváció hiánya – 26% Minden negyedik fogyókúrázó nevezte meg ezt a sikertelenség okaként. Ha nincs gyors eredmény és nem bíztat senki, akkor egy stresszes nap után könnyen feladjuk, és az önsajnálat bánatevésbe torkollik.

4. ok: nem megfelelő táplálkozás – 21% A legjellemzőbb hiba a rendszertelen evés, és amikor gondolataink állandóan a finom falatok körül forognak.

5. ok: rossz módszerek – 19% A megfelelő edzési és táplálkozási módszerek ismeretének a hiányát is meglepően általános. Szakértelem hiányában pedig az erőfeszítések értelmüket vesztik.

6. ok: egyedül nem megy – 11% A család támogatásának hiányát is sokan okolják a sikertelenségért. A közös lakomázásból a „szakácsnő" sem maradhat ki… Néhol a család kineveti azt, aki otthon tornázik vagy salátát készít a diétájához, amivel jó időre kedvét szeghetik az embernek.

 

Viszont létezik egy kiút!

 

  81964-_MG_8472.jpg

 

LOOK YOUR BEST Franchise hálózatunkban kifejezetten a mai kor emberének problémáira nyújtunk ellenállhatatlanul hatékony megoldást!

A Speedfitness® edzés teljes testre ható elektromos impulzusai ( EMS = electro-myo-stimulation) és a közben végzett egyszerű gyakorlatok az izomzat 90 %-át vonják be a munkába, anélkül, hogy az inakat és az ízületeket megterhelnénk. Ezáltal nem csak hatékony, hanem rendkívül biztonságos is: akár teljesen edzetlen embereknél, de élsportolóknál is alkalmazható a módszer. Mivel minden izomcsoportot egyszerre dolgoztatunk, és a felszíni izmok mellett a mélyizmokat is elérjük, egy 15 perces edzés egy 2 órás megfeszített izommunkával járó testmozgásnak felel meg.

LOOK YOUR BEST stúdióinkban az edzéshez speciális edzőruhát és törölközőt biztosítunk - úgyhogy a sporttáska cipelésére gondolni sem kell – és edzés előtt izotóniás sportitallal majd edzés után magas biológiai értékű fehérje shake-kel kínáljuk vendégeinket a legmagasabb hatásfok elérésének érdekében.

 

81964-_MG_8518.jpg

 

Hogyan segíthetünk, hogy kihozd magadból életed legjobb formáját? Vegyük sorra!

Az állandó diétázás lelassította az anyagcseréd? Jo-jó effektusban szenvedsz? Az élelemmegvonás lelassítja az anyagcserét. Ha lelassul az anyagcsere, csökken a kalória-felhasználás, ami súlygyarapodáshoz vezet. Ez magyarázattal szolgál arra, miért válnak egyre nehezebbé az egymás utáni fogyókúrák: a szervezet minden egyes próbálkozás után tovább csökkenti az anyagcsere sebességét (Brownell, 1988).

Egyetlen kiút létezik a diéta-dilemmából: az izomzatunk. Minél több, aktívabb izomtömegünk van, annál fokozottabb az anyagcserénk, annál nagyobb mennyiségű kalóriát égetünk és annál könnyebb a testsúlyt szabályozni, az alakot formálni. Az izmok állandóan gondoskodnak a magasabb anyagcseréről, egész nap energiát fogyasztanak. Már 500 grammal több izomtömeg 50 kcal-val többet fogyaszt egy nap, mint ugyanaz a mennyiségű zsír. Ezért az izomzat fenntartása a fogyásnál döntő jelentőségű. Mivel az izmok nehezebbek, mint a zsírszövet, a helyesen felépített fogyásnál az eredmények kilókban lassabban mutatkoznak, mint egy színtiszta diétánál, ahol akár az izomzat fele is leépülhet. Ezért nem az döntő, hogy mit mutat a mérleg, hanem az, hogy mi történik a testben! Hölgyek, Nektek sem kell félnetek a túl sok izomtól! Speedfiness edzéseinkkel szálkás, tónusos, atlétikus testalkat építhető fel, mely hosszú távon gondoskodik a magas anyagcseréről és a vonzó ruganyosságról.

 

Nincs időd? A munka és család mellett már nem tudod beilleszteni a sportolást is? LOOK YOUR BEST Stúdióinkban heti 2x15 perc időráfordítással kiváltható a hagyományos, több órás edzőteremi edzés - ha van egy bő félórás ebédszüneted vagy egy kevés ideőd két tárgyalás között, akkor telefonos vagy internetes bejelentkezés után már élvezheted is ultragyors és élvezetes edzésmódszerünk hatását! Edzéseink népszerűsége annak is köszönhető, hogy vendégek érkezéstől távozásig átlagosan 40 percet töltenek stúdióinkban. Mivel nem kell sem cipőt, sem törölközőt, sem ruházatot magaddal hoznod, a felkészülési időt is megspóroljuk Neked! Volt már a sportolás valaha is ennyire kényelmes?

 

Alacsony az állóképességed? Túl hamar cserbenhagyj az erőd és nem bírod rávenni magad a folytatásra? Lassan jönnek a sikerek? Edzésünkkel már a teljesen edzetlen emberek is haladó tréning élményben részesülhetnek! Hagyd ki a hónapokig tartó „alapozó” fázist és vágj bele biztonságosan teljes testre ható erőnléti edzéseinkbe! Vendégeink már a 3. alkalom után jelezni szokták, hogy érezhetően növekedett erejük és állóképességük, ellenállóbbak a munkahelyi stressz iránt és dinamikusabban mozognak. Testképük, önmagukhoz való viszonyuk és tartásuk látványosan javul már néhány alkalom után. Hölgyvendégeink a 6. alkalomtól , férfivendégeink már a 4. alkalommal jelzik a pozitív változásokat a fogyás, feszesedés és alakformálás területén!

 

Gátlásaid vannak a normál edzőtermi környezetben? Nem szívesen küzdesz és izzadsz más emberek előtt? Mikrostúdióinkban egy, maximum két vendég tartózkodik egyszerre az edzésen, így diszkréten és barátságos környezetben, kellemes atmoszférában formálhatod alakod. Minden adott ahhoz, hogy úgy távozz tőlünk, ahogy érkeztél, a kényeztető kozmetikumoktól a hajszárítóig az összes részletről gondoskodunk kényelmed érdekében.

 

Profi szakemberre lenne szükséged? Képzett személyi edzőink professzionális odafigyelésben és tanácsokban részesítenek, motiválnak! Minden stúdióban biztonságos, kompetens és szuperhatékony edzést biztosítanak vendégeinknek.

 

Motivációra lenne szükséged? Biztosíthatunk róla, hogy a gyorsan mutatkozó, látható és érezhető eredmények motivációját fenntartjuk, és kitartásodat segíteni fogjuk! Személyi edzőink táplálkozási- és életmódtanácsokkal, baráti bíztatással segítenek céljaid elérése felé! A LOOK YOUR BEST Stúdiókban elérhető InBody testanalizátor segítségével professzionális módon követheted nyomon fogyásod mértékét és ütemét, végigsegítünk a célig vezető úton!

 

Próbáld ki most!

Az első Speedfitness személyi edzésének ára 4500 Ft. Bérletárainkat és további információkat a www.lookyourbest.hu oldalunkon találod! Bejelentkezés: 0630 503 7558