Spartan Race Európa-bajnokság, Trifecta és Eplény Super! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/07/10
Ha egyszer kipróbáltad, többé nem tudod abbahagyni!

Tavaly óriási sikerrel robbant be hazánkba a világ legnépszerűbb akadályverseny sorozata, a Spartan Race. A 2015-ös Hungaroring Sprinten már több, mint 3.000 felnőtt és 300-nál is több gyermek tette próbára magát. Ideje elkezdeni a felkészülést az újabb, még nagyobb kihívásokra!

 

Az idei Hungaroring Sprint hivatalos videója

 

Spartan Beast és Európa-bajnokság a Tátrában

Büszkén jelentjük, hogy a sportág Európa-bajnokságát szeptember 6-án rendezik, a házigazda a Szlovákia területén fekvő Tátralomnic lesz.

A versenyt az Európában elérhető leghosszabb Spartan Race távon, az ún. Beast-en (jelentése: fenevad, szörnyeteg – a szerk.) rendezik, amely minimum 20 km-es futótávot, legalább 26 akadályt és rendkívül nagy szintkülönbségek megtételét jelenti.

A rendezvény központjában az Európa-bajnoki futam áll – amelyen csakis a legkeményebbek indulnak, akik várhatóan 3-4 órán belül teljesítik a távot. Természetesen lesz elit verseny, ezt követően indulnak a nyílt futamok – utóbbiakra bárki benevezhet, aki elég erősnek érzi magát egy ilyen nagy kihíváshoz.


A Magas-Tátrában lévő helyszín azért is érdekes, mert közelsége miatt már most több, mint 400 honfitársunk regisztrált az eseményre.

Az aktuális kedvezőbb nevezési díjat augusztus 6-ig lehet igénybe venni!

 

Az EB hivatalos plakátja
Az EB hivatalos plakátja

Az EB hivatalos plakátja

 

Mi az a Trifecta?

Rengetegen kérdeztétek, ezért most jöjjön egy rövidke ismertető a szervezőktől. A Trifecta három színű érmét azok a Spartan indulók kaphatják meg, akik egy naptári éven belül teljesítik mindhárom versenytávot legalább egyszer (Sprint, Super és Beast).

 

Spartan Trifecta
Spartan Trifecta

 

Aki indult már a Hungaroring, vagy bármelyik másik külföldi Sprinten idén, a befutó érme mellé kapott még egy 1/3 kör nagyságú medált; ez a Trifecta érem egyik része. Aki ennyivel nem éri be és tervezi az indulást a Tátra Beast-en, valamint a hazai Eplény Super-en, nekik biztosan meglesz a három színű érmük, melyhez a versenyek helyszínén lesz lehetőség megvásárolni a speciális Trifecta éremtartót.

 

Eplény Super - közeleg a legendás verseny!

Az tavalyi, első Eplényben megrendezett Spartan Sprint óriási sikerrel zárult, a teljesítők zöme örömujjongással és meglehetősen kifáradva ugrotta át az utolsó, cél előtti tüzes akadályt. A versenyt azóta is emlegetik, mert rendkívüli helyen és időjárási körülmények között zajlott – így kapta a legendás alcímet.

Biztosak lehetünk abban, hogy a szervezők idén sem fognak csalódást okozni számunkra, ugyanis az Eplény Super lesz az európai Spartan Race versenysorozat szezonzáró futama, amely ezúttal még hosszabb távon, nagyobb szintkülönbségekkel és több új típusú akadállyal várja majd a nagyérdeműt!

 

A versenyre most kell elkezdeni a felkészülést - Igazi kihívás lesz még a jó kondícióval rendelkezőknek is!
A versenyre most kell elkezdeni a felkészülést - Igazi kihívás lesz még a jó kondícióval rendelkezőknek is!

A versenyre most kell elkezdeni a felkészülést
Igazi kihívás lesz még a jó kondícióval rendelkezőknek is!

 

A Spartan Race minden befutója egyedi polót és érmet kap a célban, az elit futam győzteseit, valamint a legjobb csapatokat pedig díjazzák a szervezők!



Jegyezd fel a naptáradba!

Időpont: 2015. október 24.
Helyszín: Síaréna, Eplény

Nevezés
Az Eplény Super-re – ahogy lassan minden sporteseményre – is érdemes időben leadni nevezésünket, a legkedvezőbb árú regisztrációs díj július 24-ig elérhető!

További részletek:

Spartan Race facebook oldal

  

Találkozunk Eplényben! AROO! :D
Találkozunk Eplényben! AROO! :D

Találkozunk Eplényben! AROO! :D