Vaude Wizard 18+4 hátizsák teszt Hír

Vaude Wizard 18+4 hátizsák teszt Hír

KisDzsoni - Mozgásvilág.hu
2013/05/08
Extrákkal felpakolt multisport zsák akár egy napos kiruccanáshoz akár hosszabb túrára.
Hirdetés

- Melyik táska tetszik szívem? 
- Az a kis cuki bordó!

Hát igen, a Vaude Wizard ebben az első tesztben is jól vizsgázik ugyanis 6 féle színben kapható a visszafogott feketétől a vidám bordóig. De a Bear Grylls-en nevelkedett férfitársainak sincs oka az elkeseredésre. A bordó tatyó pont annyi, (és egy kicsit több) technikai részlettel rendelkezik, hogy bármely túlélő guru szívesen magával vinné a következő Discovery-s bevetésére!

 

A hátizsák az egyik olyan termék, amiből már zavaró a sokféleség, a kínálat. Nem csak márka, szín, de különböző technikai zsákok is megjelentek. Külön síelésre, külön bringázásra, külön hegyre, külön az utcára. Tényleg kell nekem 4 féle zsák?

Attól függ mire használod. De ha egy zsákot szeretnél, ami megállja a helyét mindenhol, akkor a kis "varázsló" jó választás.

  

Vaude Wizard 18+4
Vaude Wizard 18+4

Galériához klikk a képre!

 

Alapfelszereltség
Az autókhoz hasonlóan, a tanult vásárló, márkás zsákoktól már alapfelszereltségként is elvár dolgokat.

Elasztikus kulacstartó 2 oldalt (sör és Kubu vegyi gyümi is elfér benne), kompressziós heveder (oldalt elhelyezkedő csatos heveder, amit ha meghúzol, kényelmesebb és hatékonyabb lesz a cipelés, ugyanis nem lötyög a szállítmány), lukacsos-szellőzős vállpánt, állítható mell-, derékheveder. Ezek A Wizardban is mind megtalálhatók.

Az sem árt, ha a színe mellett néhány extrával csábítanak minket. Alul kis tasakban elrejtett vízálló huzat, ivótasak előkészítés, túrabot tartó, merevített, szellőző hátrész. A Wizard család kis testvérében ezeket sem spórolták ki. Legyen különleges!

 

Az összes eddig említett tulajdonságain felül 3 olyan egyedi megoldással találkoztunk a Wizard 18+4 hátizsákban ami egyedivé varázsolja nekünk.

A pántok egy mozdulattal állíthatóak. Alul a háló alatt egy erősebb tépőzáras megoldással lehet a pántokat kisebbre-nagyobbra állítani M-XL méretig. Így elkerülhető, hogy a túra elején míg Anya virít az új zsákkal ami tökéletesem illeszkedik rá, de a túra végén, miután átkerült Apára a súly, a 2 heveder a megfelelő helyek helyett, a nyakát illetve a gyomorszáját szorongassa.

Az uzsi mellé meleg pulcsi és esőkabát hegyeket pakolnál bele? Semmi gond! A táska varázsütésre, vagy inkább húzásra, egy zipzáros megoldással + 4 literrel növekszik.

Hátmerevítés íve állítható. Előnye: ha többet szeretnél belepakolni, kisebbre veszed, ha kevesebbet nagyobbra : jobban átjár a levegő

 

Vaude Wizard 18+4
undefined
Kép forrása: undefined

Galériához klikk a képre!

 

Konklúzió
Tökéletes választás "kiccsaládom" részére, hiszen a család minden tagja kényelmesen viselheti és szinte mindegy, hogy kirándulás, kerékpározás vagy városnézés a téma, ez mind nem kihívás a Vaude Wizard 18+4 részére, hanem alapkövetelmény.

  

Klikk: Vaude Wizard elérhető színek, méretek, ár, részletek, satöbbi...

A Vaude Wizard 18+4 hátizsákot a Vaude hazai forgalmazójától, a Gránit Design Kft-től kaptuk tesztelésre. Köszönjük!

Hirdetés