Menü

2017.11.22.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Nyerj túrafelszerelést!

Milyen túrafelszerelésre költenél 20.000 forintot a Geotrekben?


Veriga csúszásgátlók cipőre, bakancsra

Megrögzött túrázóknak nem kell ecsetelnünk, hogy milyen hihetetlen élmény a téli természetben barangolni, amikor ropog a hó a taplunk alatt és minden hófehér. Azon túl, hogy kellően melegen kell öltözni ilyenkor, fokozottan kell figyelni a felfagyásokra, a jeges terepre, amin még a legjobb bakancsokkal is el lehet hasalni. Téli túrákhoz ezért érdemes beszerezni egy bármilyen lábbelit "feltéliesítő" csúszásgátlót, mint amilyet a Veriga kínál többféle kivitelben.

A Veriga csúszásgátlói között találunk extrém jeges terepre, futásra, vagy városi környezetre tervezett modellt is (a teljes palettát itt találod...), mert akár a kertkapuhoz vezető úton is szükség lehet csúszásgátlóra.

 

Veriga csúszásgátló Forrás: Geotrek

 

A Veriga csúszásgátlókat a legtöbb lábbelire fixen és tartósan felrögzíthetjük egy egyszerű mozdulattal és ugyanilyen könnyen eltávolíthatjuk, ha nincs rá szükség. 

 

Költs el 20.000 Ft-ot a Geotrek világjárók boltjában!

Válaszolj helyesen az alábbi adatlapon található kérdésekre, legkésőbb 2017. december 17. éjfélig és figyeld oldalunkat a sorsolás eredményével. A szerencsés nyertes egy darab 20.000 Ft értékű Geotrek vásárlási utalványt kap, melyet felhasználhat akár egy Veriga csúszásgátlóra, vagy bármilyen más túrafelszerelésre a Geotrek világjárók boltjának kínálatából.

A helyes válaszhoz segítséget itt találsz...

Játékszabályzathoz klikk ide!

Regisztráció a játékra

Hányféle Veriga csúszásgátlót lehet vásárolni a Geotrek webshopban?
Vezetéknév *
Keresztnév *
Születés éve *
E-mail cím *
Ir. szám *
Város *
Utca *
Házszám *
Telefonszám
 
Weboldal használattal kapcsolatos jogi nyilatkozat elfogadása és adatkezelési hozzájárulás.

Kijelentem, hogy a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a nyereményjáték használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő a nyereményjáték általános szerződési feltételeiben  leírtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az nyereményjáték általános szerződési feltételeit elolvastam és tudomásul vettem.

 
Hírlevélre feliratkozás (Direkt marketing hozzájárulás)

Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatot tudomásul vettem és elfogadtam.

Olvass többet a témáról: Geotrek, nyereményjáték