Karácsonyi ajándék tippek túrázóknak Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/11/27
Aminek egy outdoor-őrült biztosan örülni fog...

Azért jó egy túramániást, vagy bármilyen outdoor tevékenységért rajongó szerettünket megajándékozni, mert szinte nincs az a felszerelés, aminek ne venné hasznát. Akár téli túráról, akár több napos nomád kalandról, vagy csak egy gyors kiruccanásról van szó, az oudoor-kiegészítők hasznos és örömteli ajándékok lesznek.

 

Veriga City Track csúszásgátló
Veriga City Track csúszásgátló

Veriga City Track csúszásgátló

Ettől hanyatt fog esni... vagyis pont nem

Igazi jolly joker ajándéktipp következik, ami idősebb rokonainktól kezdve bárkinek hasznára válhat a csúszós, fagyos téli talajon. Legyen szó téli városi közlekedésről, vagy akárcsak a kertkapuig tartó kibattyogásról, a könnyű és praktikus, cipőre húzható csúszásgátló kiválóan tapad a jeges sík terepen (durvább terepre is találsz megoldást itt). A Veriga CityTrack csúszásgátló minden normál utcai lábbelihez praktikusan használható. A gumi anyagának köszönhetően stabilan rá lehet húzni a cipőre vagy bakancsra, és ha már nem kell, egy mozdulattal le is lehet venni. 

4990 Ft

 

Tovább

  


 

LIGHT MY FIRE Black Pearl camping készlet
LIGHT MY FIRE Black Pearl camping készlet

LIGHT MY FIRE Black Pearl camping készlet

Tűzön főtt ünnepi vacsi a természet lágy ölén

A Light My Fire Black Pearl CampKit egy nagyon praktikus és sok oldalú darabja egy túrázó felszerelésének. A csomag tartalma egy FireKnife, tartozék tokkal és beépített tűzkővel, egy Tinder on a rope, ami egy 80% gyantatartalmú fa, ami nagy segítség tűzgyújtásnál, ha nedves a környezet, és egy Spork (villa és kanál kombó). Ajándéknak pedig egyenesen kiváló.

12990 Ft

 

  


 

Lowa London II GTX QC téli utcai cipő
Lowa London II GTX QC téli utcai cipő

Lowa London II GTX QC téli utcai cipő

Ebbe aztán pakolhat a Mikulás

A LOWA London II GTX QC egy igazi téli mindenes férfi cipő. Munkahelyen, iskolában, edzőteremben éppúgy stílusos, mint a behavazott parkban. Gore-Tex® membránjától és Panda® bélésétől garantáltan száraz és meleg marad benne a lábad, akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alá csökken. Karácsonyi ajándéknak egyszerre szép (trendi megjelenése jól összeilleszthető a téli ruhatárral) és rendkívül hasznos (bütykös járófelülete kiválóan tapad csúszós felületen, Gore-Tex membránja szárazon, Panda bélése pedig melegen tartja a lábat).

52990 Ft