Karácsonyi ajándék tippek kerékpárosoknak

(x) - Támogatott tartalom
2017/11/27
Szeret kerékpározni? Tudjuk, hogy minek örülne.

Talán egyet érthetünk, hogy a karácsonyi ajándékozás (meg úgy általában az ajándékozás) sokszor nem is olyan egyszerű. Viszont, ha szeret kerékpározni az, akinek ajándékot keresel, akkor nagyban megkönnyíti a helyzetet, mert elég széles a lista, amiből választani lehet. Az alábbiakban olyan tippeket mutatunk, amik garantáltan hasznosak lesznek kerékpáros szeretteid számára.

 

 

Northwave Dynamic téli sapka Forrás: BikeFun
Northwave Dynamic téli sapka
Kép forrása: BikeFun

Northwave Dynamic téli sapka

A sapka, mint klasszikus karácsonyi ajándék elcsépeltnek tűnhet, de nem akkor ha speciális, high-tech, téli bringás változatról van szó!

Ha valaki télen is bringázik, akkor az egyik legfontosabb ruhadarab, amire érdemes beruháznia, az a kerékpáros sapka. Ez a kiegészítő ugyanis nagyon sokban különbözik az általánosan hordott, hétköznapi társától: először is kényelmesen el kell, hogy férjen a bukó alatt, másodszor kiemelt védelmet kell biztosítania a hideg menetszélnek leginkább kitett részeknek (homlok és fül), továbbá megfelelő szellőzést kell nyújtania, hogy kerékpározás közben hosszútávon is kényelmes viselet maradjon. A Northwave Dynamic téli sapkája és fejpántja mindhárom kitételnek tökéletesen megfel, így garantált a siker a fa alatt. Ebben az ajándékban az a legjobb, hogy még akkor is örömet okoz, ha van már neki hasonló, mert beleizzadhat, elhasználódhat, vagy lehet, hogy éppen mosásban van.

6490 Ft

 

Tovább

  


 

BikeFun Wizard nagyfényerejű kerékpáros lámpa Forrás: BikeFun
BikeFun Wizard nagyfényerejű kerékpáros lámpa
Kép forrása: BikeFun

BikeFun Wizard nagyfényerejű kerékpáros lámpa

A sötét nem lehet akadály!

Aki nemcsak szikrázó napsütésben szeretne bringázni, hanem az éjszakai kerékpározás élményére is vágyik, annak biztosan szüksége lesz egy nagy fényerejű, tökéletes fényviszonyokat teremtő lámpára. Mindössze 64 gramm tömegű, 1000 Lumen fényerejű első lámpa. 1 db CREE XM-2 U2 típusú szuperfényes LED biztosítja a szükséges fényerőt. A vízálló, strapabíró alumíniumház CNC megmunkálással készült, a rugalmas szilikongumi rögzítőgyűrűk segítségével pillanatok alatt, szerszám nélkül felszerelhető, vagy a sisakkonzol segítségével a fejvédőre rögzíthető. A tartozék 4 cellás, 2200 mAh-ás Li-ion akkumulátort neoprene tok védi a sérülésektől, az időjárás viszontagságaitól. A fényerő 4 fokozatban állítható (100%, 70%, 40%, 10%). Az akku töltöttségére, két fokozatban, visszajelző LED figyelmeztet. Maximális üzemidő, 10%-os módban: akár 50 óra, de 100% fényerő mellett is 3,5 óra. Akkumulátor élettartama: akár 800 feltöltés. LED élettartama: 50,000 óra. A szett tartalma: lámpa, rögzítőgyűrű, akkumulátor + tartó, töltő, konzol fejvédőhöz. A sapkához hasonlóan egy kerékpáros számára lámpából mindig jó, ha van kéznél egy tartalék, vagy kettő, arra az esetre, ha kifogyna a szusz a másikból.

19990 Ft

 

  


 

Bryton Rider 10E GPS kerékpáros komputer Forrás: BikeFun
Bryton Rider 10E GPS kerékpáros komputer
Kép forrása: BikeFun

Bryton Rider 10E GPS kerékpáros komputer

A magyar népmesékben általánosan elfogadott, hogy a legkisebb a legszebb, legokosabb.

Ezt tulajdonképpen elmondhatjuk az új Bryton Rider 10 GPS modellről is, hiszen a kis komputerben olyan okos funkciók bújnak meg, melyek a „nagyobbakban” nem. Telefonnal párosítva a komputer kijelzőjén tekerés közben értesítések jeleníthetők meg bejövő hívásról, üzenetről vagy e-mailről, illetve az opcionálisan párosítható pulzus- és pedálfordulat mérő szenzorok adatait is kijelzi. A GPS-sel rögzített útvonalak néhány pillanat alatt szinkronizálhatók a Bryton saját applikációjával, illetve azon keresztül akár Strava-ra és Trainingpeaks-re is feltölthetők egyetlen gombnyomással. Tökéletes karácsonyi ajándék lehet bármely kerékpáros számára, akinek egy könnyű, kompakt, de okos komputerre van szüksége, és még a pénztárca sem fog riadtan jajveszékelni! Saját tapasztalataink szerint a Bryton az egyik legjobb ár/érték arányú, nagy tudású kerékpáros komputer, ráadásul ez a modell kifejezetten csinos is.

19990 Ft