Nyomd le Kropkó Pétert és kapsz egy újabb nevezést!

Nyomd le Kropkó Pétert és kapsz egy újabb nevezést!

(x) - Támogatott tartalom
2016/03/08
Ráadásul 5 perc előny is jár a kihívóknak

Még most is csak kapkodok a levegőért
 

- sóhajtott Kropkó Péter. - Óriási teher került a nyakamba! Nem viselném el, hogy az egész céget bedöntöm, ha nem tudok jól teljesíteni. El kell árulnom egy titkot, ennek a különleges versengésnek nem én voltam az ötletadója, ha rajtam múlik, nem adtam volna senkinek sem ennyi előnyt...”

A játékszabályok szerint Péter öt perces előnyt ad a május 21-i olimpiai távú triatlonversenyén minden indulónak, s aki előtte ér célba, az automatikusan nyer egy nevezést egy másik idei triatlonra. Azt a nyertes döntheti el, hogy ez július 31-én az ugyancsak olimpiai távú 5i50 Budapest (a nevezési díj 60 euró), augusztus 27-én a (143 euró) vagy ugyanezen a napon a Tri Series teljes távú versenye (172 euró) legyen az.

 

 

Öt perc előnyt kapnak a többiek

„Büszke vagyok ma is arra, hogy majd két évtizeden át senki sem tudott megelőzni a hazai versenyeken, de ha őszinte akarok lenne, most tisztán látszik, hogy az öt perces előny nélkül is sokan megelőznének” - vallja az 52 esztendős Kropkó Péter, aki több mint tíz éve nem versenyzett, s a megálmodott a hawaii visszatérés érdekében kevesebb mint három hónapja kezdte el a komolyabb edzéseket. Vagyis sokak számára valóban reális az esély megnyerni ezt a különleges fogadást.

Egy dolgot azonban megígérek: a játékot komolyan fogom venni.

Egyrészt a felkészülés terén. Az úszásban már most sincs gondom, kerékpáron kevés esélyt adok a látványos javulásra, de ha jól osztom be az erőmet, a futásommal nem lesz gond. Komolyan fogom venni az ellenfeleimet is, ígérem mindenkinek, hogy nem fogom ellógni a dolgot, senkit sem fogok barátságból magam elé engedni a célegyenesben. Ezt már csak a munkatársaim jövője érdekében is meg kell tennem...”

 

 

A promóciós játék leírása

A velencei olimpiai távú triatlonversenyére történő érvényes nevezéssel rendelkezők automatikusan részt vesznek a promóciós játékban. Kropkó Péter a rajtjelzést követően öt perccel indul. Az az induló, aki előbb érkezik a célba, mint Kropkó Péter, az megnyerte a promóciós játék díját.

A díj egy főre érvényes, ingyenes nevezés a következő események egyikére

A 2016. július 31-én Budapesten megrendezésre kerülő 5i50 Budapestre, vagy a 2016. augusztus 27-én Velencén következő , vagy a 2016. augusztus 27-én Velencén rendezendő FIND YOUR LIMITS! Tri Series teljes távú versenyre. A díj másra át nem ruházható, csak a nyertes indulhat a fent nevezett versenyeke egyikén díjmentesen. Egy nyertes egy nevezést nyer, a díj nem váltható pénzre vagy bármi más szolgáltatásra, juttatásra.

Készen állsz?