Menü

2011.09.26.     Hozzászólás 2

Egy sikeres triatlon nyílt nap képekben...

10 éves kortól 50 éves korig képviselték magukat a résztvevők, de még Grazból is érkezett egy magyar vendég...

Az Uniqa Team Újbuda SE és a Mozgásvilág Virtuális SportKlub közös rendezésében zajlott le az első triatlonos nyílt nap, ahol a résztvevők olimpikonokkal és európa-bajnokokkal edzhettek közösen. Nem csak közeli településekről, de még Grazból is érkezett egy magyar vendég, aki elmondta: nem hagyhatta ki ezt a napot, hiszen Ausztriában egy ilyen esemény 300 Euróba kerül.

 


Galériához klikk a képre!

 

10 éves kortól 50 éves korig képviselték magukat a résztvevők, akik a program kezdetén csobbantak egyet a Sportmax uszoda vizébe. Itt a cél az volt, hogy hosszonként felépítve javítsák úszótechnikájukat, melyet a partról edzők, a vízből triatlonos sportolók segítették. A vízből kimászva futóedzés következett, ahol szintén rengeteg tippel látták el a futókat, majd egy közös futóiskola során megismerkedhetett mindenki a futás igazi esszenciájával.

 


Galériához klikk a képre!

 

A családias hangulat és a profi szakmai lebonyolítás eredményeképp, többen is csatlakoztak a Kuttor Csaba által vezérelt Uniqa Team Újbuda SE-hez.

 

A nyílt nap képei a facebookon: klikk ide!

Olvass többet a témáról: Sportklub

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Taxi 2011.09.29.   16:12

  Taxi

  Igen, èn Graz mellet èlek egy kis vàrosban, de nem kimondottan az ingyenes szolgàltatàsèrt tettem meg 400 km-t, hanem mert Kuttor Csaba rajongò vagyok, s tudtam, hogy amiben neki meg Schumacher Àkos keze benne van, az csak jò lehet. 4 ève minden szabad idömet a triathlonnal töltöm el, van hogy heti 18 òràt is edzek,  Csabàval pàrhùzamosan màr több versenyen rèszt vettem, de ezen a nyilt napi Triathlon esemènyen jöttem rà, hogy mennyi mindent nem tudok mèg. Nagyon profi, -szuper szervezett edzès volt. 400 km? megèrte s mèg meg fogja èrni!

  Ezuton is mègegyszer, KÖSZI!!!! Smile

   

  válasz erre...

 • Soma 2011.09.27.   09:26

  Soma

  Köszönjük a profi szervezést és a sok-sok hasznos tanácsot! Nagyon klasz délelőtt volt, kedvet kaptam a folytatáshoz!

  egy résztvevő ;)

  válasz erre...