Menü

2011.09.20.     Hozzászólás 0

Nyolcezer méteres hegymászás Mátrakeresztesnél

Túrával egybekötött exkluzív vetítés a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíció tagjaival!

Tudod, hogy milyen tempóban másszák meg a Föld legmagasabb hegyeit? Gyere és tapasztald meg a saját bőrödön. Túrázz együtt azokkal, akik már jártak ott, és tartsd velük a lépést! Ha pedig nem maradsz le, akkor megjutalmazunk egy vacsorával, melyet desszertként egy exkluzív filmvetítés zár le. No, nem kell megijedni, a rövid túra során nem hagyunk el senkit, így családok, baráti társaságok részvételére számítunk korosztálytól és nemtől függetlenül. Ha a jó hangulatú este után, úgy érzed, hogy kedvet kaptál a túrázáshoz, vagy a hegymászáshoz, akkor mi elértük a célunkat!

 

 

82303-erosszsolt.jpg

 

 

Túrával egybekötött exkluzív vetítés a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíció tagjaival! Erőss Zsolttal, Mécs Lászlóval és Kollár Lajossal- idilli környeztben a Hidegkuti Turistaházban!

 

 

Programok:
13.30 Érkezés. A Mozgásvilág segítője vár mindenkit Mátrakeresztes kocsmánál, buszfordulónál. Aki előbb vagy később szeretne érkezni az itiner alapján egyszerűen feltalál a házhoz (2,7 km- kb. 50 perc):
Klikk ide az itinerhez!

15.00-17.00 Túra: rövid 5 km-es túra Erőss Zsolttal, Mécs Lacival és Kollár Lajossal a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíciós csapat 3 tagjával

17.00- 18.30 Közös étkezés, beszélgetés: A vendéglátónk a Hidegkúti Turistaház mindenkit vendégül lát egy tál ínycsiklandó bogrács kajára! .

18.30-20.00 Exkluzív vetítés: A Magyarok a világ nyolcezresein 3 tagja, exkluzív vetítéssel egybekötött beszámolót tart a legutóbbi sikeres expedíciójukról.

20.00 Program vége. Hazaindulás, vagy ott alvás igény szerint

 

Ott aludni érdemes!

 

Vendéglátónk a Hidegkúti Turistaház a Mátra nyugati vonulatában, Mátrakeresztestől 3 km-re dél-nyugatra, a Hidegkút-hegy lábánál, egy tisztás szélén található. Igazi turistaház idilli környezetben, 32 férőhelyes kőépülettel, nyáron sátorozási lehetőséggel!

Érdeklődjetek itt:
+36 (20) 368 5981
hidegkutituristahaz@gmail.com
http://www.hidegkutituristahaz.hu

 

Program időpontja: 2011.október 1. szombat
Helyszín: Hidegkúti Turistaház - Mátrakeresztestől 3 km-re.
Részvételi díj: 1500 Ft

Jelentkezés és további részletek ITT!

Olvass többet a témáról: Sportklub