Nyolcezer méteres hegymászás Mátrakeresztesnél Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2011/09/20
Túrával egybekötött exkluzív vetítés a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíció tagjaival!
Hirdetés
Tudod, hogy milyen tempóban másszák meg a Föld legmagasabb hegyeit? Gyere és tapasztald meg a saját bőrödön. Túrázz együtt azokkal, akik már jártak ott , és tartsd velük a lépést! Ha pedig nem maradsz le, akkor megjutalmazunk egy vacsorával, melyet desszertként egy exkluzív filmvetítés zár le. No, nem kell megijedni, a rövid túra során nem hagyunk el senkit, így családok, baráti társaságok részvételére számítunk korosztálytól és nemtől függetlenül. Ha a jó hangulatú este után, úgy érzed, hogy kedvet kaptál a túrázáshoz, vagy a hegymászáshoz, akkor mi elértük a célunkat!

 
 
82303-erosszsolt.jpg

 
 
Túrával egybekötött exkluzív vetítés a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíció tagjaival! Erőss Zsolttal, Mécs Lászlóval és Kollár Lajossal- idilli környeztben a !
 
 
Programok: 13.30 Érkezés. A Mozgásvilág segítője vár mindenkit Mátrakeresztes kocsmánál, buszfordulónál. Aki előbb vagy később szeretne érkezni az itiner alapján egyszerűen feltalál a házhoz (2,7 km- kb. 50 perc): Klikk ide az itinerhez!
15.00-17.00 Túra: rövid 5 km-es túra Erőss Zsolttal, Mécs Lacival és Kollár Lajossal a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíciós csapat 3 tagjával
17.00- 18.30 Közös étkezés, beszélgetés: A vendéglátónk a mindenkit vendégül lát egy tál ínycsiklandó bogrács kajára! .
18.30-20.00 Exkluzív vetítés: A Magyarok a világ nyolcezresein 3 tagja, exkluzív vetítéssel egybekötött beszámolót tart a legutóbbi sikeres expedíciójukról.
20.00 Program vége. Hazaindulás, vagy ott alvás igény szerint
 
Ott aludni érdemes!
 
Vendéglátónk a Hidegkúti Turistaház a Mátra nyugati vonulatában, Mátrakeresztestől 3 km-re dél-nyugatra, a Hidegkút-hegy lábánál, egy tisztás szélén található. Igazi turistaház idilli környezetben, 32 férőhelyes kőépülettel, nyáron sátorozási lehetőséggel!
Érdeklődjetek itt: +36 (20) 368 5981 hidegkutituristahaz@gmail.com
 

Program időpontja: 2011.október 1. szombat Helyszín: Hidegkúti Turistaház - Mátrakeresztestől 3 km-re. Részvételi díj: 1500 Ft

Jelentkezés és további részletek ITT!
Hirdetés