Wintercard Niederösterreich – A flexibilis felvonókártya Hír

www.wintercard.at és www.also-ausztria.info
2011/09/30
Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai átruházható felvonókártyával teszik egyszerűbbé és kényelmesebbé a síelést mind a 7 síterületen.
Hirdetés
Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai, Annaberg, Gemeindealpe Mitterbach, Hochkar, Mönichkirchen, Lackenhof/Ötscher, St. Corona és Zau[:ber:]g Semmering felmérték a síelők rugalmasság és változatosság iránti igényeit, és a 2011-2012-es téli szezontól kezdődően bevezetik az új Wintercard Niederösterreich kártyát. Ez az átruházható felvonókártya tetszés szerint 3 vagy 5 napon használható a szezonban , a „ Síelés bármikor bárhol ” mottónak megfelelően.
A kiváló alsó-ausztriai síparadicsomok Alsó-Ausztria tartománnyal együttműködve kifejlesztettek egy rugalmas és egyszerű felvonókártyát, amelynek neve Wintercard Niederösterreich, és amelynek célja, hogy elsősorban a kezdőkkel és az újrakezdőkkel kedveltesse meg a télisportokat.  A Wintercard Niederösterreich tetszés szerint a szezon 3 vagy 5 napján használható fel Annaberg, Gemeindealpe Mitterbach, Hochkar, Mönichkirchen, Ötscher, St. Corona és Zau[:ber:]g Semmering síterületeken. Így a vendégek egyetlen felvonókártyával 113,5 pályakilométert és 42 felvonót használhatnak tetszés szerint . Ezen kívül a Winter Card Niederösterreich kártya átruházható és több személy is használhatja. A Wintercard Niederösterreich kártya a 7 síparadicsom pénztáraiban kapható, és rendkívül egyszerűen használható a téli sportokat kedvelők számára mindegyik síterületen anélkül, hogy újra sorba kellene állni a pénztáraknál. A Wintercard Niederösterreich azonban természetesen tetszés szerint akár egyetlen síterületen is felhasználható.
 
 
81897-Einschwingtage_480_200.jpg  
 
„ A rugalmasság és a változatosság azok a feltételek, amelyeket az Alsó-Ausztriában pihenni vágyók magatartásán egyre erősebben éreztünk. Ennek szeretnénk eleget tenni az új téli termékünkkel, és ezért hoztuk létre a Wintercard Niederösterreich kártyát, amelyet a vendégek a következő téli szezontól kezdődően használhatnak .“ mondta Dr. Petra Bohuslav, gazdasági, idegenforgalmi és sportügyi tartományi tanácsos .
A Wintercard Niederösterreich kártya mind a 7 síparadicsom pénztáraiban kapható , és rendkívül egyszerűen használható a téli sportokat kedvelők számára mindegyik síterületen anélkül, hogy újra sorba kellene állni a pénztáraknál. A Wintercard Niederösterreich azonban természetesen tetszés szerint akár egyetlen síterületen is felhasználható.
 
 
81897-PuchbergLift_.jpg  
 
A Wintercard Niederösterreich ára felnőttek számára: - 3 napos kártya: 94 EUR - 5 napos kártya: 138 EUR
Az ideális ajándék Saját részre, barátnő, szülő és gyermek vagy a legjobb üzleti partner számára is ideális ajándék a Wintercard Niederösterreich, mint flexibilis, átruházható felvonókártya, akár karácsonyra is . Ha szeret síelni, snowboardozni vagy szánkózni, akkor a Wintercard Niederösterreich kártyával kiváló élményt ajándékozhat szeretteinek az alsó-ausztriai Alpokban
A 7 alsó-ausztriai síparadicsom áttekintése " A Wintercard Niederösterreich létrehozása érdekében a tartomány hét drótkötélpályát üzemeltető vállalata egyesült egy munkaközösségben. A vendégeink számára így közösen szeretnénk átlátható választási lehetőséget biztosítani ." nyilatkozta Katharina Putz, az ARGE Wintercard koordinátora.
 
 
81897-schigenuss_losenheim480_200.jpg  
 
A 7 sípálya:
Annaberg Kezdők és haladók számára is kedvelt úti cél a barátságos Annaberg. A családokat kellemes pályák és igényes lejtők, a sportos terepet kedvelőket hepehupás pályák várják. 16 pályakilométer és a 8 felvonó gondoskodik arról, hogy a fiatalok és az idősebbek is felejthetetlen élményben részesüljenek .   Gemeindealpe Mitterbach A Gemeindealpe in Mitterbach nyújtja a legmeredekebb pályát - 70% fölött, a leghosszabb családi pályát – 8 km és a legnagyobb szintkülönbséget – 800 m, a csúcstól az alsó-ausztriai völgyig. A kiválóan előkészített pályák mellett, melyek szélessége elsősorban a carving és a snowboard szerelmeseit csalogatja, a „Gmoaoim“ felső részén érintetlen lejtők is találhatók a mély havat kedvelők számára. www.gemeindealpe.at
Hochkar A Bécstől csupán 150 km-re fekvő Hochkar a legnagyobb és a hó tekintetében legbiztonságosabb síterület az Elő-Alpokban, amely könnyed síelést biztosít decembertől április végéig. A kiválóan előkészített pályák tökéletes élményt nyújtanak a kezdő vagy akár a profi snowboardosok és síelők számára is. Hochkarban 9 felvonó és felvonópálya szállítja a vendégeket a völgyből (1380m) az 1800 m-es pályacsúcsra. A pályák hossza összesen 18,6 km.
Lackenhof - Ötscher A gyönyörű ötscheri síterület elsősorban a családok igényeit elégíti ki teljeskörűen. A kisebbek számára a Sunny Kids Park a varázsszőnyeggel és a körhintával nyújt kiváló szórakozási lehetőséget, szükség esetén síoktatók gondoskodnak a gyerekekről, és a nagyobbak rendelkezésére áll egy versenypálya folyamatos időméréssel, egy izgalmas Cross Trail szakasz és a Snowpark a szabad stílusban síelők vagy snowboardozók számára. 10 felvonó és 19 km pályakilométer várja a téli sportok kedvelőit. www.oetscher.at
Mönichkirchen A tökéletes pályák, maximális biztonság és kényelem jellemzik az alsó-ausztriai Mönichkirchen síterületét. "Lazítóhelyek" és egy "élményekben gazdag gyerekország" teszik teljessé a kínálatot. Három csúcsmodern 4-es ülőfelvonó, egy tányéros felvonó és a legfiatalabb síelők számára egy köteles felvonó gondoskodik a megfelelő kényelemről.
Sankt Corona Rohanás nélküli téli kikapcsolódás várja elsősorban a családokat St. Coronaban. Nagy hóbiztonságú, könnyű és közepesen nehéz pályák vezetnek a hegytől (1.450m) a helység központjáig (850m). A pihenőhelyeken a fogadók helyi finomságokat kínálnak. A gyerekeket számos élmény várja a gyerekek számára fenntartott modern síparkban. A 4 felvonó és az összesen 17 pályakilométer egyedülálló élményeket nyújt az egész család számára St. Coronaban. www.corona.at
Zau[:ber:]g Semmering A Zau[:ber:]g Semmering pályáin minden sportolni vágyót felejthetetlen téli élmények várnak minden nap 6 éjszakai pályával, egyedülálló szánkózási lehetőségekkel, a snowboardosokat és a szabad stílus kedvelőit a Split-Park várja, kiváló állapotú pályákkal, és hóbiztonsággal, rendezvényekkel, Après Ski és bárok. Egyedülálló Zau[:ber:]g Semmering 6 éjszakai pályája, amelyeket minden nap nyitásra frissen készítenek el, és amelyek hihetetlen éjszakákat garantálnak!  www.zauberberg.at
További információk:    és www.also-ausztria.info
 
81897-prvw_0_8431.jpg
Hirdetés