Újra hegy épül Budapest szívébe Hír

Fridge
2011/09/08
Idén november 10 és 13 között várja a téli sport szerelmeseit a Monster Energy Budapest Fridge fesztivál
Hirdetés
2011 novemberében második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb mesterséges pontja.
 
81839-Fridge-3-.jpg
 
4 nap, egy 35 méter magas rámpa és 40.000 ember : ez a tavalyi Fridge fesztivál meggyőző mérlege. A nagysikerű első felvonás után hamarosan itt a következő fejezet, idén novemberben ugyanis nagyobb területen, több programmal és még nevesebb fellépőkkel nyitja meg kapuit az ország egyetlen téli fesztiválja a MEEX szervezésében. Az idei év egyik különlegessége az új helyszín: a Fridge ugyanis beköltözik a frissen felújított, gyönyörű Városligeti Műjégpálya területére.
 
81839-Fridge-4-.jpg
 
A négy napos havas rendezvényen idén is a világ legjobb snowboard és free ski bajnokai versenyeznek majd, a jégpályán pedig még a kevésbé profi sportolók is kipróbálhatják magukat. A verseny alatt és után koncertek és hajnalig tartó party pörgeti fel a téli estéket, többek között csak a Fridge kedvéért látogat hazánkba az Infected Mushroom , Steve Aoki , a Freestylers és Dub FX is. A sporton és zenén kívül persze hamisítatlan téli hangulat, forralt bor, pálinka, kiállítók és gyerekprogramok is várnak minden kicsit és nagyot.
 
81839-Fridge-5-.jpg
 
Gyere hát ki a hegyhez, Magyarország leghavasabb fesztiváljára, ahol négy napon keresztül tartó folyamatos pörgés és buli vár!
Bővebb információk a fesztiválról: www.facebook.com/FridgeFestival
 
81839-Fridge-2-.jpg
Hirdetés