Menü

2011.09.22.     Hozzászólás 0

Fridge.hu

A Planking uncsi, a Boarding király

Őrült deszkások lepték el Budapestet


Különös látvány fogadta a belvárosban sétálókat, amikor tucatnyi síruhába öltözött fiatal snowboard deszkára pattanva elfoglalta Budapest nevezetességeit. A feltűnő csoportot Istenes Bence és Varga Viktor vezette keresztül a városon, és a rendhagyó túrán extrém pózolással melegítettek a Fridge Fesztiválra.

 

81874-boarding_erzsebetter.JPG

 

Hamarosan ismét a téli extrémsportok fővárosa lesz Budapest: november 10-13. között a világ legjobb riderei, Dj-i, bandái és a havas életérzés szerelmesei veszik birtokukba a felújított Műjégpályát. Istenes Bence és Varga Viktor azonban már most megkezdte a felkészülést a téli szezonra, és hónuk alá deszkát csapva kijelölték kedvenc városi csúszópályáikat, és ezzel új hóbortot alapítottak.

 

81874-boarding_godor2.JPG

 

A plankingelés már-már nyugdíjas sport, ezért Bencével megalkottuk saját mémünket, a boardingolást” - mesélte nevetve Varga Viktor. „Mivel mindketten imádjuk a téli extrémsportokat, adta magát, hogy síruhában, deszkával pózoljunk Budapest utcáin, a legváratlanabb helyeken feltűnve.”

 

81874-boarding_lanchid.JPG

 

„Ezzel a vicces „kirándulással” loptunk egy kis telet a meleg őszbe, hiszen már alig várjuk, hogy novemberben megnyissa kapuit a Fridge Fesztiválra” - tette hozzá Istenes Bence, a NekedValó műsorvezetője. „Tavaly is remekül éreztem magam ezen a télköszöntő fesztiválon, amiért a legjobb riderek és az elektronikus zenei élet nagyjai utaznak Budapestre, úgyhogy idén már most elkezdtem készülni.”

 

81874-boarding_metro.JPG

 

A két snowboard fanatikus útja a Lánchídtól a Gödör Klubon át a Bazilikáig vezetett. A rendhagyó városnézésre pedig több Fridge-őrült fiatal is csatlakozott, akikkel hamar tökélyre fejlesztették az új extrém pózolást, a boarding-ot.

 

Bővebb információk a fesztiválról:
www.fridge.hu
www.facebook.com/FridgeFestival

Olvass többet a témáról: fridge