A Planking uncsi, a Boarding király Hír

Fridge.hu
2011/09/22
Őrült deszkások lepték el Budapestet
Hirdetés
Különös látvány fogadta a belvárosban sétálókat, amikor tucatnyi síruhába öltözött fiatal snowboard deszkára pattanva elfoglalta Budapest nevezetességeit. A feltűnő csoportot Istenes Bence és Varga Viktor vezette keresztül a városon, és a rendhagyó túrán extrém pózolással melegítettek a Fridge Fesztiválra .
 
81874-boarding_erzsebetter.JPG
 
Hamarosan ismét a téli extrémsportok fővárosa lesz Budapest : november 10-13. között a világ legjobb riderei, Dj-i, bandái és a havas életérzés szerelmesei veszik birtokukba a felújított Műjégpályát. Istenes Bence és Varga Viktor azonban már most megkezdte a felkészülést a téli szezonra, és hónuk alá deszkát csapva kijelölték kedvenc városi csúszópályáikat, és ezzel új hóbortot alapítottak.
 
81874-boarding_godor2.JPG
 
„ A plankingelés már-már nyugdíjas sport, ezért Bencével megalkottuk saját mémünket, a boardingolást ” - mesélte nevetve Varga Viktor. „Mivel mindketten imádjuk a téli extrémsportokat, adta magát, hogy síruhában, deszkával pózoljunk Budapest utcáin, a legváratlanabb helyeken feltűnve .”
 
81874-boarding_lanchid.JPG
 
„Ezzel a vicces „kirándulással” loptunk egy kis telet a meleg őszbe, hiszen már alig várjuk, hogy novemberben megnyissa kapuit a Fridge Fesztiválra ” - tette hozzá Istenes Bence, a NekedValó műsorvezetője. „Tavaly is remekül éreztem magam ezen a télköszöntő fesztiválon, amiért a legjobb riderek és az elektronikus zenei élet nagyjai utaznak Budapestre, úgyhogy idén már most elkezdtem készülni.”
 
81874-boarding_metro.JPG
 
A két snowboard fanatikus útja a Lánchídtól a Gödör Klubon át a Bazilikáig vezetett. A rendhagyó városnézésre pedig több Fridge-őrült fiatal is csatlakozott, akikkel hamar tökélyre fejlesztették az új extrém pózolást, a boarding-ot.
 
Bővebb információk a fesztiválról: www.fridge.hu www.facebook.com/FridgeFestival
Hirdetés