Teltházzal nyitott a tél fesztiválja Hír

Fridge
2011/11/11
Házibulival melegített a Scooter a Fridge Fesztiválon
HirdetésFergeteges hangulattal indult az idei Monster Energy Fridge Fesztivál. Az első napra a jegyek már csütörtök délelőtt elfogytak. A versenyzők birtokba vették Budapest legmagasabb mobil építményét, és nemcsak edzést tartottak, hanem a legjobb trükkökből is ízelítőt adtak a közönségnek. A Városligeti Műjégpályán hömpölygő tömeget végül a Scooter táncoltatta meg.

  

Megérkeztek hazánkba a világ legjobb riderei és már az első napon látványos szabadedzést tartottak a tíz emelet magas rámpán. A versenyzők elégedett voltak a pályával, amelyen a 200 tonna havat tökéletesen sikerült elegyengetni. A nagyszínpadon a Compact Disco nyitotta a programot, utánuk a Parov Stelar Band melegítette a közönséget. A bulit a Scooter járatta a csúcsra, igaz megkésve, mert a csapat tagjai a fellépés előtt még élvezték a magyar vendégszeretetet, és a riderekkel együtt egy rögtönzött házibulival melegítettek be a koncertre. A hajnalig tartó szórakozásról többek között Steve Aoki gondoskodott. A kanadai Dj azonban otthon hagyta nélkülözhetetlen fülhallgatóját, s végül Juhász Laci, a fesztivál állandó lemezlovasa segítette ki, a bulizók legnagyobb szerencséjére. A Fridge Fesztivál nyitónapjára rengetegen voltak kíváncsiak, így már az első este kitehette a megtelt táblát.

  

A négynapos rendezvényen folyamatosan nyitva tart a B or- és a Pálinka utca , a hütték hangulatát megidéző Osztrák Falu és a Szlovák Udvar , valamint a téli vásár. A szervezők gondoltak a mozgás kedvelőire is: a fesztivál ideje alatt lesz síoktatás és korisuli, ahol a kezdők is elsajátíthatják az alapokat. 
Hirdetés