Titkos tipp télre Hír

Austria.info;http://www.austria.info
2010/11/12
Oberwölz - Lachtal: Igazi titkos tipp a tél szerelmeseinek!
Hirdetés
A Lachtal 40 kilométernyi tökéletesen karbantartott kék, piros, fekete sípályájával, 15 kilométernyi sítúraútvonalával és mintegy 150 hektárnyi napsütötte síarénájával Stájerország legnagyobb síterületei közé tartozik.
Az 1600-2200 méter közötti magaslati fekvés ráadásul egyedülállóan hóbiztossá is teszi a Keleti-Alpokban található síterepet.
 
Számtalan élmény várja itt az apróságokat: varázsszőnyeg, mackó-kötéllift, mini szlalompálya, pályataxi stb. A gyermekek 6 éves kor alatt ingyen használhatják a sílifteket.
A 2010/2011-es téli szezon újdonsága: „ Schönberg-hinta ” hatszemélyes ülőfelvonó, a „ Zinken ” csákányos felvonó leváltása és a síterep kibővítése a Dietrichalm irányába az „ Almrausch ” sípályával.
A Lachtal közvetlen közelében fekszik Stájerország legkisebb városa, Oberwölz , amely mind a mai napig megőrizte középkori hangulatát és Ausztria leglátványosabb települései közé tartozik. A felüdülésről pihentető téli séták és hótalp as túrázások, a sportolásól nagyszerű sífutópályák, jégkorongcsarnok és korcsolyapálya , valamint szánkózás i lehetőségek gondoskodnak.
Hirdetés