Sportkavalkád a Téli Sportágválasztón

Sportkavalkád a Téli Sportágválasztón

(x) - Támogatott tartalom
2018/01/19
Kóstolj bele a téli sportágakba, január 27-én!

Itt van a tél, itt van újra! Kóstolj bele a téli sportágakba, január 27-én, szombaton 10 -17 óra között a Vasas Jégcentrumban a IV. Téli Sportágválasztó - Mozogj télen is! eseményen.

 

IV. Téli Sportágválasztó - Mozogj télen is! Forrás: IV. Téli Sportágválasztó
IV. Téli Sportágválasztó - Mozogj télen is!
Kép forrása: IV. Téli Sportágválasztó

 

Kipróbálható sportágak

Alpesi Sí, Asztali hoki, Bob, Crokinole, Curling, Cyclocross, Dogscooterezés, Fakutya, Gyorskorcsolya, Hókorcsolya, Hoverboard, Jégkorong, Jégtánc, Kutya szánhajtás, Kutyafogathajtás, Kutyás futás, Műkorcsolya, Nordic Walking, Rövidpályás gyorskorcsolya, Segway, Snowboard, Szánkó, Szinkronkorcsolya

Mozogj Télen Is!

Regisztráció: www.sportagvalaszto.hu

  

Kukkants be hozzánk! Forrás: IV. Téli Sportágválasztó
Kukkants be hozzánk!
Kép forrása: IV. Téli Sportágválasztó

 

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban (Budapest IV. kerület Homoktövis u. 1.), így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat. A szombati ingyenes rendezvénnyel a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. szeretné felhívni a figyelmet, hogy MOZOGJUNK TÉLEN IS!

A tízéves sportágválasztó rendezvények már hagyományos májusi és szeptemberi több mint 115 sportágat felvonultató Budapesti Nagy Sportágválasztó és regionális eseményei mellett a szervezők fontosnak tartják, hogy egy tematikus rendezvény keretében nagyobb teret adjon a télen gyakorolható sportágaknak. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Téli Sportágválasztón az érdeklődők díjmentesen kipróbálhatják az Alpesi Sí, Asztali hoki, Bob, Crokinole, Curling, Cyclocross, Dogscooterezés, Fakutya, Gyorskorcsolya, Hókorcsolya, Hoverboard, Jégkorong, Jégtánc, Kutyaszánhajtás, Kutyafogathajtás, Kutyás futás, Műkorcsolya, Nordic Walking, Rövidpályás gyorskorcsolya, Segway, Snowboard, Szánkó, Szinkronkorcsolya sportágakat.

A megjelenő szakágak képzett edzők irányításával, interaktív tevékenységekkel kiegészülve, a készség és képesség felmérésétől a sportágválasztásig biztosítják a magas szinvonalú feltételeket.

 

Öltözz melegen és gyere! Forrás: IV. Téli Sportágválasztó
Öltözz melegen és gyere!
Kép forrása: IV. Téli Sportágválasztó

 

Programok a Téli Sportágválasztón

Az esemény 11 órai hivatalos megnyitója után, a rendezvényt egy igazán látványos program is színesíti, hiszen 12 órakor egy 20 perces jégkorong gálamérkőzésen szurkolhatnak a látogatók, ahol többek között pályára lép Hoffmann Attila, Horváth András, Horváth Gábor, Vereczkei Ákos, Koko, Foltán László, Ganxsta Zolee, Kiki, M. Nagy Richárd, Kiss Zoltán.

A szervezők pecsételő füzettel is ösztönzik a közönséget a minél több sportág és kiállítói aktivítás látogatására, mellyel az élményeken túl, értékes nyereményeket is hazavihetnek a látogatók az ajándéksorsolásnak köszönhetően!

 

Fenntartunk egy helyet neked is Forrás: IV. Téli Sportágválasztó
Fenntartunk egy helyet neked is
Kép forrása: IV. Téli Sportágválasztó

 

A Téli Sportágválasztó helyszíne

A Téli Sportágválasztó otthonaként a Vasas Jégcentrum szolgál, amely egy Közép-Kelet Európában egyedülálló sportlétesítmény. A 2003-ban felépült jégcsarnok két nemzetközi szabványméretű jégpályával rendelkezik, így 3600 m²-es jégfelületet vehetnek birtokba a rendezvényre érkezők. A Vasas Jégcentrum könnyen és gyorsan megközelíthető Újpest felől a Váci út vagy a Külső Szilágyi út irányából, illetve Budáról a Megyeri hídon keresztül. Az autóval érkezőket nagyszámú, ingyenes parkoló várja.
A helyszín tömegközlekedéssel is számos módon elérhető (14-es villamossal, 20-as, 30-as, 122-es vagy 296-os busszal), leszállni minden esetben a Homoktövis utcai megállónál kell.)

 

Tudsz korizni? Forrás: IV. Téli Sportágválasztó
Tudsz korizni?
Kép forrása: IV. Téli Sportágválasztó

 

Jelentkezés, regisztráció

A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények mindegyike, díjmentesen látogatható, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

A látogatói regisztráció és további információ a www.telisportagvalaszto.hu oldalon érhető el.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak január 27-én szombaton a IV. Téli Sportágválasztó díjmentes rendezvényre!

 

Próbáld ki nálunk! Forrás: IV. Téli Sportágválasztó
Próbáld ki nálunk!
Kép forrása: IV. Téli Sportágválasztó

 

GYERE EL!
PRÓBÁLD KI!
VÁLASSZ!
MOZOGJ TÉLEN IS!